Festival Internaţional de Teatru Nou, la Arad | Informaţia Zilei

Festival Internaţional de Teatru Nou, la Arad

Scris de Vasile Andreica, 28 aprilie 2014 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sediul Teatrului din Arad

Sediul Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad

Teatrul Clasic “Ioan Slavici” din Arad organizează în perioada 9 – 18 mai cea de-a doua ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Nou. Cele peste 25 de spectacole selectate se vor juca atât în cele două săli ale Teatrului Clasic “Ioan Slavici” din Arad, cât şi în cluburi şi în aer liber.

Gândit şi realizat ca o platformă absolut necesară de exprimare a noului în teatru, festivalul se doreşte a fi o oglindă reală, străină de orice deformare, a evoluţiei teatrului ccontemporan, a dezvoltării sale din perspectiva unui organism viu, supus transformărilor, spun organizatorii.

Programul este completat de o secţiune nouă intitulată HOP la Festival – care cuprinde recitaluri ale laureaţilor Galei HOP 2013 – şi de o serie de concerte. Printre invitaţii–muzicieni se numără şi Cari Tibor – laureat al premiului UNITER pentru muzică de teatru, în anul 2013.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.