Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Cum îi sprijina pe agenţii economici Expo Fabricat în Satu Mare? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Valeriu Bancea, Ştefan Ressler, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Legile justiţiei,adoptate de camera deputaţilor. (reluare) 02.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiunii: învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian Vuia. 03.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda – rapor la 1.380 de zile . 04.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Iuliu Huszti. Titlul emisiunii: Porci de mangaliţa. 05.30 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Tiberiu Markos. Titlul emisiunii: Cum îi sprijina pe agenţii economici Expo Fabricat în Satu Mare? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Anzik Arnold. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Elena Blit. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Papellas Istvan. Titlul emisiunii: A fost sfinţită orga bisericii Sfânta Familie. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Valeriu Bancea, Ştefan Ressler, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Legile justiţiei,adoptate de camera deputaţilor. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Iuliu Huszti. Titlul emisiunii: Porci de mangaliţa. 14.30 Teleshopping 14.45 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marta Bzduch .Titlul emisiuni: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea. 15.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Cristi Tarţa. 16.35 Portret de artist – vasile Canioşi Mestesanu. 17.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai.Titlul emisiunii: Jucătorii de la LPS Satu Mare au inceput sezonul de primăvară. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură 22.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 23.30 Ştiri

Fermierii nu pot primi subvenţii fără controale la sânge

Scris de Ioan Aniţaş, 24 iulie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Se vor efectua controale la fermele de oi, vaci, cai si capre

Se vor efectua controale la fermele de oi, vaci, cai si capre

S-a dat startul controalelor pentru Campania 2017 şi pentru crescătorii de animale. Începând din 11 iulie şi până la termenul limită de 1 septembrie, se desfăşoară controlul la faţa locului în vederea verificării respectării condiţiilor şi cerinţelor de accesare a schemelor de plată în sectorul animalier.

În eşantionul de control, strict pentru sectorul zootehnic, la nivel naţional se află 4.043 de fermieri.
După cum ne-a informat inginerul Bohonyi Janos, şeful Oficiului Judeţean de Zootehnie – OJZ Satu Mare, eşantionul de control în zootehnie pentru judeţul Satu Mare include 84 de exploataţii, din care 52 pentru ovine sau caprine, cu un efectiv de 14.838 de capete, şi 34 de exploataţii de bovine sau bubaline, pentru un efectiv de 1.674 de capete.

Înştiinţarea se face cu maximum 48 de ore înainte de control

Solicitanţii sprijinului financiar pentru exploataţiile ce urmează a fi controlate la faţa locului vor fi înştiinţaţi cu cel mult 48 de ore înainte de declanşarea controlului propriu-zis prin transmiterea unei “Înştiinţări de control la faţa locului” (Anexa 8), sau “Înştiinţare telefonică” de către responsabilul judeţean de control la faţa locului (în funcţie de exploataţiile planificate a fi controlate) sau de către inspectori.

Data, ora şi tipul înştinţării vor fi consemnate în raportul de control în vederea respectării termenului de 48 de ore între data înştiinţării şi data efectuării efective a controlului la faţa locului.

Continuarea o puteţi citi în ediţia tipărită din data de 25 iulie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.