Femeie tâlhărită pe strada Jiului din Satu Mare | Informaţia Zilei

Femeie tâlhărită pe strada Jiului din Satu Mare

Scris de I. Z., 27 noiembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Luni, 25 noiembrie, poliţiştii sătmăreni au fost sesizaţi despre faptul că o femeie de 32 de ani, din municipiul Satu Mare, în timp ce se deplasa spre domiciliu, pe strada Jiului din municipiul Satu Mare, Micro 14, la intrarea în scara unui bloc, a fost împinsă din spate de o persoană necunoscută, după care respectiva persoană i-a sustras un rucsac pe care îl purta pe umăr.

În urma efectuării unor investigaţii, poliţiştii de investigaţii criminale în colaborare cu poliţiştii de ordine publică sătmăreni au reuşit identificarea şi prinderea cu operativitate a persoanei bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie, totodată bunurile sustrase fiind recuperate în totalitate.

Acesta a fost identificat ca fiind un bărbat, de 43 de ani, din localitatea Boghiş, faţă de care poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345