Federaţia Română de Baschet interzice antrenamentele | Informaţia Zilei

Federaţia Română de Baschet interzice antrenamentele

Scris de Ionuţ Blăjean, 23 martie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Federaţia Română de Baschet a centralizat şi analizat toate opiniile şi informaţiile venite din partea cluburilor din LNBM şi LNBF. Astfel, ţinând cont de instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României şi de prioritatea de protejare a stării de sănătate a tuturor participanţilor la întrecerile baschetbalistice din ţara noastră, Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul FRB, întrunit în şedinţa extraordinară vineri, 20 martie 2020, decide:

1. Prelungirea perioadei de suspendare a tuturor competiţiilor oficiale de baschet organizate sub egida FRB/AJB/AMMB până la încheierea stării de urgenţă pe teritoriul României.
2. Interzicerea tuturor antrenamentelor sportive colective pe durata stării de urgenţă pe teritoriul României.
3. Amânarea Adunării Generale Ordinare, convocată iniţial pentru data de 14 aprilie, pentru o dată ulterioară, care va fi aprobată de Consiliul Director al FRB.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517