18.01.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Fernea, Romeo Nicoară, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Iohannis refuză a treia oară propunerea lui Dăncilă. (reluare) 01.30 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 03.00 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 04.50 Cultură – 10x10 Născut în România 05.50 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Liviu Ciupe. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Erdei D. Istvan. Titlul emisiuni: Cum va fi bugetul din care se va gospodări România în 2019? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Vasile Fănăţean. Titlul emisiunii: Aspecte sesizate în cursul controalelor gărzii de mediu. 10.00 La Psiholog cu Mihaela Ghiţă, invitat: Delia Danea.Titlul emisiuni: Stabilirea priorităţilor.Ce e important pentru tine? 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas. Titlul emisiunii: Ministranţii diecezei au învheiat un an bogat. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Fernea, Romeo Nicoară, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Iohannis refuză a treia oară propunerea lui Dăncilă. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Romeo Nicoară – raport la 753 de zile. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan. Titlul emisiunii: Despre planurile sătmărenilor la şah in 2019. 16.40 Cultură – Festivalul de datini şi obiceiuri de iarnă de la Negreşti. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură

FC Olimpia – FCM Baia Mare în derby-ul Nordului din Liga II-a

Scris de Constantin Demian, 25 martie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Sâmbătă, de la ora 11.00

olimpiaDerby-ul Nordului la fotbal, evident la nivelul Ligii a II-a, se joacă sâmbătă la Satu Mare între FC Olimpia şi FCM Baia Mare. Un meci de tradiţie care, altădată, aduna cel puţin 10.000 de spectatori în tribune. Nu va fi cazul în meciul de sâmbătă dar, totuşi, mizăm pe prezenţa a cel puţin 1.000 – 1.500 de spectatori. Din care, cu siguranţă mulţi vor fi băimăreni.

Dincolo de aspectul tradiţional, acest meci are o importanţă deosebită pentru ambele echipe. Dar mai cu seamă, pentru FC Olimpia. Pentru FC Baia Mare miza ar fi prezenţa în play-off, fază la care poate avea acces chiar dacă pierde la Satu Mare. Dar Olimpia îşi joacă, într-o mare măsură, menţinerea în Liga a II-a. Chiar şi cu 3 puncte câştigate sâmbătă, Olimpia are de luptat din răsputeri pentru a se menţine în eşalonul doi. Victoria este însă obligatorie în meciul cu echipa băimăreană. Pentru că nu-i tot una dacă mergem cu 11 sau 12 puncte în play-off. Iar victoria este posibilă doar dacă jucătorii sătmăreni vor repete evoluţia din prima repriză a meciului cu FC Braşov. Cu condiţia să înscrie goluri şi să se menţină la o cotă înaltă pe tot parcursul meciului nu numai 45 de minute.

Din păcate Mircea Bolba nu a avut prea mult timp la dispoziţie pentru a pregăti acest meci. Odată reveniţi de la Braşov, după o călătorie care a durat toată noaptea, băieţii au fost liberi miercuri, iar joi şi vineri s-au pregătit pentru derby-ul cu FC Baia Mare. La antrenamente au participat toţi jucătorii, inclusiv Valter Heil, care îşi revine treptat după ce a fost bolnav o vreme, dar şi portarul Băican, refăcut după accidentarea (?!) de la Braşov.

Formaţiile probabile:
FC Olimpia: Băican – Ciul, Mureşan, Onicaş, Iuhas – Villand, Kanaloş Munteanu, Sălăgeanu – Mărkuş, Brata. Antrenor: Mircea Bolba.
FCM Baia Mare: Ormenişan – Oltean, Daminuţă, Fl. Ilie, Aniţoiu – Ignea, Vasilache – E. Dică Balaure, V. Pop – Sîrbu. Antrenor: Dorin Toma.

Meciul începe de la ora 11.00 şi va fi arbitrat de de Flavius Roşu (Timişoara), respectiv Alexandru Vodă (Alba Iulia) şi Doru Lucian (Cluj-Napoca), la cele două margini. Rezervă va fi Cristian Braşoveanu (Cluj-Napoca), iar observatori Aron Huzu (Sibiu) şi Ciprian Anton (Suceava).

Celelalte meciuri ale etapei a 25-a:
CSM Râmnicu Vâlcea – FC Braşov
CS Mioveni – FC Caransebeş 3-0
“U” Cluj – Metalul Reşiţa
Gaz Metan Mediaş – FC Bihor 3-0
Unirea Tărlungeni – Chindia Târgovişte
Şoimii Pâncota – Batrâna DoamnăPicture 2

Abonează-te acum Online!
  1. JAlex a spus: 27 martie 2016, ora 08:59

    :)) liga 3 va asteapta hoi ra Tbike :)))

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.