17.10.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Adrian Albu, Ioan Leitner, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: PNL şi USR susţin protestele spontane fără autorizaţie.(reluare) 02.00 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 03.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni: Începuturile Miliţiei Judeţene Satu Mare. 04.00 Cultură – 10x10 Născut în România 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko invitat: Alfatter Tamas. Titlul emisiunii: Vor fi suficienţi bani pentru curăţirea drumurilor la iarnă? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Kiss Jozsef, Papellas Istvan. Titlul emisiunii: Rolul comunităţii creştine în protejarea vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Adrian Albu, Ioan Leitner, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: PNL şi USR susţin protestele spontane fără autorizaţie.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Cultură – 10x10 Născut în România 15.00 Teleshopping 15.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni: Relaţia miliţiei cu judeţeana de partid. 16.00 Cultură – Inaugurarea bibliotecii Petru Bran 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitaţi: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Se înscrie istorie in bocul sătmărean. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Aracs Loredana. Titlul emisiunii: Prevenţie, diagnostic şi tratament în cancerul la sân. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal.

FC Olimpia are datorii totale de 1,9 milioane de lei

Scris de Constantin Demian, 14 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Către 81 de furnizori, societăţi, stat, persoane fizice etc

Captură Digi Sport

Captură Digi Sport

Aproape la fiecare şedinţă din cadrul comisiilor de specialitate din cadrul FRF, de disciplină, litigii etc, apare numele Olimpiei Satu Mare. De exemplu, la şedinţa din 9 noiembrie, la Comisia de soluţionare a litigiilor, numele Olimpiei apare de două ori.

Mai întâi la poziţia reclamant, Iulian Roşu (care a stat 4 luni la Satu Mare), solicită clubului sătmărean plata unor restanţe salariale, fără a se preciza suma. Cazul a fost analizat în şedinţa de ieri şi nu am aflat încă decizia.

Apoi, ceva mai jos, apare o decizie a comisiei prin care Olimpia este obligată să-i achite lui Carlo Erdei suma de 8.450 lei cu “titlu de drepturi financiare restante”. La această sumă se mai adaugă 400 de lei, taxă de procedură.

La o şedinţă anterioară, din 2 noiembrie, într-un caz asemănător, aceeaşi comisie de litigii “obligă clubul Olimpia 2010 la plata, către reclamantul Krausz Raul Zoran a sumei de 10.605 lei net reprezentând salarii februarie, aprilie şi iunie 2017, precum şi cheltuieli medicale”.

Dar pe rol, la diverse comisii au mai fost şi alte cauze în care Olimpiei i s-au cerut, de către unii dintre foştii ei jucători, plata restanţelor financiare. Esta cazul lui Onicaş, Ciul, Anca-Trip, Voicu, Faur etc. Unii dintre aceştia s-au dovedit a fi mai îngăduitori şi au acceptat amânarea plăţilor, sau eşalonarea lor. Nu şi Voicu un jucător care n-a lăsat nicio amintire la Satu Mare. Poate doar ocazia monumentală ratată în meciul cu FC Braşov, imagine prezentată de zeci de ori, de numeroase posturi tv ca exemplu de cum e să-ţi “dai cu stângu-n dreptu”. Oricum lista este mai lungă, iar cei mai mulţi dintre jucători au ajuns la Olimpia în mandatul lui… Attila Karda.

Revenind la achitarea unor datorii, şi spre diversele societăţi şi furnizori, a salariilor restante pentru jucători, omul de afaceri Vasile Bud şi-a arătat din nou disponibilitatea de a se implica în mod determinant în salvarea Olimpiei. Doar că receptivitatea din partea celorlate părţi nu este cea aşteptată?!

Pentru că tot veni vorba de datorii, am aflat în zilele din urmă şi suma pe care Olimpia o datorează, în total suma de 1,9 milioane lei. Iar pe lista de aşteptare se află 81 de furnizori, societăţi, finanţele publice, restaurante, hoteluri, transportatori, jucători, persoane fizice etc.

Din sursele noastre reiese că o parte din cei de mai sus, au acţionat clubul sătmărean în instanţă, unii au avut câştig de cauză, iar altele sunt pe rol.

PS: Marţi a avut loc o întâlnire între actualii finanţatori, preşedintele Istvan Merkli, precum şi misteriosul investitor Vasile Bud. Dar nu s-a ajuns la nicio înţelegere astfel că, din lipsa resurselor financiare, sunt şanse ca Olimpia să nu facă deplasare pentru meciul de sâmbătă cu FC Argeş. Apropo de meci, acesta ar urma să se joace de la ora 13:00 şi să fie transmis în direct de Telekom Sport.

Abonează-te acum Online!
  1. Karda a spus: 17 noiembrie 2017, ora 15:41

    Unii fura iar satmarenii sa tot plateasca pt.un club falimentar. 3-400 de suporteri si dai milioane de lei….mai bine faceti drumuri sau ce mai este de facut in orasul asta.

  2. B.andone&a.karda a spus: 15 noiembrie 2017, ora 17:26

    Aşa bate DUMNEZEU!…Se va alege praful de Olimpia!…rusinel tuturor celor care au fost alături de cei doi clovni de mai sus…..secundul şi infantilul!….Au jefuit clubul cu Bună stiinta !…..Cat priveşte banii celor care au muncit pt club?….daţi banii nemernicilor ca doar nu vreţi munca patriotica!…Iar când faceţi un contract….fiţi atenţi pe cine luaţi!

  3. Dac Bulibas a spus: 15 noiembrie 2017, ora 12:19

    Bugetul alocat Olimpiei din bani publici adica ai nostri ai contribuabililor din Satmar pe anul 2017 este de 2.9milioane lei din care CL a aprobat si a platit integral suma de 1,7 milioane lei ( si-a facut datoria !) iar CJ s-a angajat oficial parafat la contributia de 1,2 mil. lei din care a platit 700.000 lei ramanand dator cu inca 500.000 lei pe care dupa cate inteleg refuza sa plateasca. Si cu toate astea Olimpia a mai acumulat o datorie de 1,9 milioane de lei. In aceste conditii cred ca ar trebui alocat anual cam 4,5 mil. lei numai Olimpiei din banii publici !. ” Onorata ” Conducere al Stmarului, sunteti intregi la cap ?…… Ce venituri produce Olimpia ?….

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.