Faur şi Schwarzkopf vor juca pentru viitoarea echipă CSM-Olimpia Satu Mare

Scris de Constantin Demian, 03 iulie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

La acţiunea de alcătuirea a noii echipe s-au prezentat peste 20 de jucători

Acţiunea de alcătuire a lotului viitoarelor echipe de fotbal de la CSM Satu Mare este în plină desfăşurare. Iar dacă la prima “strigare” de acum 3 săptămâni s-au prezentat puţini tineri dornici să intre componenţa viitoarelor echipe, acum lucrurile au stat cu totul altfel.

Astfel, în ziua de marţi 3 iulie, peste 20 de jucători au fost prezenţi la stadionul “Olimpia – Daniel Prodan”. Majoritatea au fost tineri, aflaţi la vârsta junioratului, unii foşti componenţi ai echipelor care au evoluat în sezonul trecut pentru Olimpia. Dar au venit la selecţie şi jucători de la alte echipe din judeţ sau chiar din judeţele învecinate. Cu toţii au fost aşteptaţi de antrenorii care se vor ocupa de pregătirea echipelor, Zoltan Ritli, Tiberiu Csik şi Levente Paul. Colectivului de antrenori li se va alătura în următoarele zile şi Lulu Dragomir.

După ce s-a luat contact cu jucătorii prezenţi marţi la stadion, aceştia au efectuat, sub conducerea lui Tibi Csik şi Levente Paul un antrenament pe gazonul stadionului Olimpia.
Conform informaţiilor pe care le deţinem, Zoltan Ritli se va ocupa de pregătirile echipei de seniori în timp ce Tibi Csik, Lulu Dragomir şi Levente Paul vor avea în grijă echipele de copii şi juniori.

De la Zoltan Ritli am aflat că pentru prima echipă s-a ajuns la un acord cu 5-6 jucători mai experimentaţi. Cei mai cunoscuţi sunt Bogdan Faur şi Istvan Schwarzkopf, primul revenit de la Unirea Tăşnad în timp ce Schwarckopf revine în fotbalul sătmărean după ce a activat o vreme la o echipă din Austria.

“Mi s-a încheiat înţelegerea cu Unirea Tăşnad. Am venit aici pentru că mi se pare un proiect serios. Am avut oferte şi de la echipe din Liga a 3-a, dar am preferat să rămân la Satu Mare”, ne-a spus Faur. Pe lângă cei doi se mai contează pe serviciile lui Flaviu Ionescu, Raul Ritli şi Angelo Şimon, jucători care au evoluat în trecut atât la Olimpia cât şi la Recolta Dorolţ.

Bogdan Faur

Bogdan Faur

Istvan Schwarzkopf

Istvan Schwarzkopf

“Vom continua acţiunea şi pe parcursul zilelor următoare. Ne-am planificat ca până la 1 august să finalizăm constituirea loturilor după care vom trece la un program de antrenamente intensiv”, ne-a spus Ritli. Tot de la el am aflat că şi în zilele următoare sunt aşteptaţi alţi tineri care îşi doresc să joace pentru CSM-Olimpia.

Program:
• miercuri, 4 iulie, ora 10:00
• joi, 5 iulie, ora 10:00
• luni, 9 iulie, ora 10:00.

Toţi cei care doresc să se prezinte la această acţiune vor avea asupra lor echipament de joc: ghete, şort, tricou.

Abonează-te acum Online!
 1. FC a spus: 12 iulie 2018, ora 22:05

  RONALDO VINE LA OLIMPIA

 2. CSM OLIMPIA a spus: 04 iulie 2018, ora 20:16

  suporter, ai dreptate. am inteles ca Faur nici macar nu e satmarean.

 3. suporter adevarat a spus: 04 iulie 2018, ora 19:52

  csm-ule nu te agita prea tare selectia este de forma tineri talentati din judetul nostru nu vor fi buni pana la urma se vor aduce jucatori si poate antrenori din alte parti ale tari ca de obicei pe motiv ca acestia vor face mare performante si mari promovari asa ca ne agitam degeaba

 4. InimaDeLeu a spus: 04 iulie 2018, ora 17:00

  O alta clona… CSM nu e OLIMPIA!

 5. CSM OLIMPIA a spus: 04 iulie 2018, ora 07:57

  deci CSM Olimpia are 5 jucatori, din care unu aruncat de Tasnad iar altul e fiul antrenorului si totul pe bani publici?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517