Program ITV: 00.00 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Cristinel Darie, titlul emisiunii: Numărul mașinilor second hand aduse în județul Satu Mare este în creștere (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați Adrian Cozma, Claudiu Ținca, Alexandru Horvat, titlul emisiunii: Se caută premier. Președintele cheamă luni partidele la consultări (reluare) 02.27 Iată omul, cu Gabriel Ghișan, invitat Marinello Norberto 03.36 Festivalul Secerișului la Moftinu Mare 04.00 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Mihai Gămanraport la 7.600 de zile 05.10 Sănătate, cu Mihaela Ghiță, invitat Aracs Loredana, titlul emisiunii: Cum depistăm precoce cancerul la sân? 05.55 Educație ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Vasile Andrieș, titlul emisiunii: Rolul polderelor și a zonelor umede în reducerea riscului de inundații 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Cristinel Darie, titlul emisiunii: Numărul mașinilor second hand aduse în județul Satu Mare este în creștere (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Religie, cu Mihaela Ghiță, invitat Laurențiu Costin, titlul emisiunii: Curajul și frica în viața creștinului 10.30 Spiriduș Ghiduș 11.18 Teleshopping 11.32 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitați Adrian Cozma, Claudiu Ținca, Alexandru Horvat, titlul emisiunii: Se caută premier. Președintele cheamă luni partidele la consultări (reluare) 13.00 Știri 13.35 Sănătate, cu Mihaela Ghiță, invitați Bogdan Pintea, Edita Ghilea, titlul emisiunii: Noi abordări în tratamentul afecțiunilor tubului digestiv 14.28 Teleshopping 14.42 Iată omul, cu Gabriel Ghișan, invitat Marinello Norberto 15.40 Sănătate, frumusețe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat Lia Marinela Avram 16.32 În slujba comunității, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Radu Cristea – raport la 3.250 de zile 17.40 Mesager educațional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învățământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 18.30 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Viața la țară, cu Ioan Anițaș, invitat Cristina Sălăgean, titlul emisiunii: Coacăza sătmăreană solicitată în Europa de Vest 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat Ana Holdiș 23.30 Știri

Fasole verde scăzută

Scris de Eva Laczko, 14 noiembrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fasole verde scazuta

Fasole verde scazuta

Ingrediente:

 

– 1 kg de fasole verde, sau preferabil, păstăi balbeni (se poate folosi şi conservă),

– o legătură de mărar verde (sau o linfură de frunze de mărar uscate),

– 1-2 căţei de usturoi,

– 3 linguri de făină,

– 5-6 linguri de ulei,

– o linguriţă de boia de ardei,

– 200 g de smântână,

– sare, delicat (dacă se poate, de casă).

Mod de preparare:

 

Păstăii şi mărarul (mărunţit sau legat) se pun la fiert în apă uşor sărată, cât să-i acopere bine şi se fierb, până când fasolea se înmoaie. Usturoiul pisat se căleşte puţin în ulei, apoi se adaugă făina şi se prăjeşte puţin, până când capătă o culoare aurie. Se adaugă şi boiaua, după care, rântaşul astfel obţinut se adaugă la păstăii fierţi, iar în cele din urmă se adaugă şi smâmntâna şi se mai fierbe puţin. Se poate consuma, fie ca mâncare de sine stătătoare, fie ca garnitură la chiftele, cărnuri prăjite cu sau fără sos, carne fiartă, sau se poate servi şi cu ochiuri de ouă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.