Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, emisiune în limba maghiară, cu Eva Laczko, invitat Bura Maksay Istvan Peter, titlul emisiunii: Start Up Nation-Ki palyazhat? (Start Up Nation – cine poate solicita finanţare?) (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Ştef, Ciprian Ardelean, Silviu Zetea, titlul emisiunii: Se destramă sau nu coaliţia majoritară din cauza ALDE? (reluare) 02.25 Panoramic Sporitv, cu Constantin Demian, invitaţi Constantin Por, Sergiu Neichi, titlul emisiunii: Începe primul campionat de fotbal din judeţul Satu Mare 03.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Ioan Secan-raport la 9.855 de zile 04.25 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitaţi Adriana Popescu, Alina Marchiş 05.30 Portret de medic, invitat Pallai Vasile 05.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Ion Vlad, titlul emisiunii: Sătmăreanul cu invenţii legate de energia verde 06.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenoarea Simona Niste 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, emisiune în limba maghiară, cu Eva Laczko, invitat Bura Maksay Istvan Peter, titlul emisiunii: Start Up Nation-Ki palyazhat? (Start Up Nation – cine poate solicita finanţare?) (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă cu Ioana Zaharia şi antrenoarea Simona Niste 09.35 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Să învăţăm să gândim pozitiv 10.15 Panoramic Sporitv, cu Constantin Demian, invitaţi Constantin Por, Sergiu Neichi, titlul emisiunii: Începe primul campionat de fotbal din judeţul Satu Mare 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Adrian Ştef, Ciprian Ardelean, Silviu Zetea, titlul emisiunii: Se destramă sau nu coaliţia majoritară din cauza ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.38 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Ioan Secan-raport la 9.855 de zile 14.43 Teleshopping 15.00 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Dan Negrean legumicultor pasionat şi de succes 15.50 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Petre Ştefănescu, titlul emisiunii: Făurirea şi demolarea fabricilor sătmărene de mobilă 16.40 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat Elena Popa 17.40 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Sidonia Lăţea, titlul emisiunii: Despre diete, vitamine la început de primăvară 18.30 Audiențe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Ildiko Tivadar, Mihaela Murg, titlul emisiunii: Cum se poate obţine alocaţia pentru copil într-un alt stat membru UE? 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Doina Feher, Ioan Pop, Sergiu Băbăşan, titlul emisiunii: Adevărul despre taxa de mediu 21.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Sorin Tănase 22.30 Educaţie ecologică, emisiune în limba maghiară, cu Eva Laczko, invitaţi Elisabeta Bekessy, Ioan Leitner, titlul emisiunii: Viz nelkul nincs elet (Fără apă nu există viaţă) 23.30 Știri

Fasole verde scăzută

Scris de Eva Laczko, 14 noiembrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fasole verde scazuta

Fasole verde scazuta

Ingrediente:

 

– 1 kg de fasole verde, sau preferabil, păstăi balbeni (se poate folosi şi conservă),

– o legătură de mărar verde (sau o linfură de frunze de mărar uscate),

– 1-2 căţei de usturoi,

– 3 linguri de făină,

– 5-6 linguri de ulei,

– o linguriţă de boia de ardei,

– 200 g de smântână,

– sare, delicat (dacă se poate, de casă).

Mod de preparare:

 

Păstăii şi mărarul (mărunţit sau legat) se pun la fiert în apă uşor sărată, cât să-i acopere bine şi se fierb, până când fasolea se înmoaie. Usturoiul pisat se căleşte puţin în ulei, apoi se adaugă făina şi se prăjeşte puţin, până când capătă o culoare aurie. Se adaugă şi boiaua, după care, rântaşul astfel obţinut se adaugă la păstăii fierţi, iar în cele din urmă se adaugă şi smâmntâna şi se mai fierbe puţin. Se poate consuma, fie ca mâncare de sine stătătoare, fie ca garnitură la chiftele, cărnuri prăjite cu sau fără sos, carne fiartă, sau se poate servi şi cu ochiuri de ouă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.