Familiile din Ungaria vor primi până la 10.000 de dolari pentru renovarea locuinţei

Scris de Cristina Bursuc, 16 octombrie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Guvernul ungar va da până la trei milioane de forinţi (9.693 de dolari) fiecărei familii drept ajutor pentru renovarea locuinţei, pentru a stimula revenirea economiei după pandemia de coronavirus, transmite Reuters. Familiile cu cel puţin un copil vor putea recupera jumătate din costurile lucrărilor, până la trei milioane de forinţi. Sprjinul va acoperi costul lucrărilor pentru îmbunătăţirea eficienţei energetice a locuinţei, renovarea băii sau bucătăriei, precum şi extinderea locuinţei.

Tot în Ungaria se va aplica o cotă redusă de TVA de 5% pentru proiectele de construcţii de locuinţe, până la finele lui 2022, în ideea de a susţine sectorul construcţiilor.

Abonează-te acum Online!
 1. freddy cha a spus: 18 octombrie 2020, ora 20:51

  ***Poporul Maghiar a luptat todeauna pentru libertate, egalitate si democratie

  Poporul nu lupta pt nimic niciodata. Mai ales pt ideile comuniste sus-mentionate. Poporul e turma peste tot in lume.
  Orban e un tigan mason scolarit de mic de catre masonerie pt scopul de conducator al republicii ungaria, care in nici un caz nu este continuatorul regatului ungariei. E o res publica ordinara comunista ori acum mai corect postcommunista. Cine nu vede asta ori e orb, ori nu are creier ori amindoua. Sau vegheteaza intro stare subumana.

 2. Dac Bulibas a spus: 18 octombrie 2020, ora 13:49

  Ungaria nu este romanica precum nici Viktor Orban nu este Ludovica !!!. Pe cand Ungaria se dezvolta, romanica putrezeste !. Asta va doare !…. Mai bine i-ati alunga pe boierii vostri hoti, corupti, mincinosi si incompetenti care va ingroapa de vii si puneti in locul lor Guvernul ungar pana mai existati !. Pupati-l pe maini pe Viktor Orban daca accepta sa va conduca si sa va salveze natiunea ca nu prea o meritati !!!. Orban Viktor are grija de cei pe care-i conduc ca datorita acestora se afla ei acolo unde sunt , la conducere !. Nu degeaba FIDESZ -ul se bucura de majoritate confortabila in Parlamentul Ungariei pt. ca merita aprecierea si increderea populatiei ungare !!. Doar comunistii si sorosistii nu-l suporta pe Viktor Orban deoarece le cam calca pe coada si bine face !.

 3. patriot a spus: 18 octombrie 2020, ora 10:00

  Poporul Maghiar a luptat todeauna pentru libertate, egalitate si democratie. In timpul ocupatiei bolseviste, cu multa diplomatie au avut mai multa libertate ca noi in Romania. Regimul de astazi a introdus o dictatura crunta antieuropeana ( banii UE sunt bine veniti dar regulille Uniunii sunt calcate cu picioare) deci cei 10000de Dolari sunt povesti de adormit copii. La ultimele alegeri au cumparat alegatorii din Ucraina, Transilvania si din regiunea inapoiata Nyirseg pentru un SAC de CARTOFIdeci un vot aproximativ 5 Dolari. Acesti bani de renovare vor primi (poate) numai functionarii Fidesz sau cetateni care se angajeaza ca sustin aceaasta dictatura.

 4. freddy cha a spus: 17 octombrie 2020, ora 19:59

  Absolut!
  Prostesc lumea postcomunistii iar adevarul e complet diferit de cea ce se arata.

 5. Sandokan a spus: 16 octombrie 2020, ora 17:49

  Propaganda pura! Dictatorul Fick-tor incalzeste motoarele pentru alegeri ,din pacate sunt multi care il sustin pentru ca sunt dezinformati- toate mediile apartin partidului corupt fidesz. Din Ungaria emigreaza mestesugarii, medici, ingineri si intelectueli din probleme materiale dar fug si din cauza dictaturii.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517