Factură de un milion de dolari pentru un american vindecat de Covid-19 | Informaţia Zilei

Factură de un milion de dolari pentru un american vindecat de Covid-19

Scris de Vasile Andreica, 14 iunie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Un american de 70 de ani, bolnav de coronavirus şi spitalizat două luni la Seattle, a primit o factură de spitalizare de 181 de pagini, de peste un milion de dolari, a anunţat publicaţia Seattle Times.

Michael Flor a fost internat la 4 martie, la centrul medical Swedish Issaquah din Seattle, unde a stat 62 de zile, fiind la un moment dat atât de aproape de moarte încât infirmierele i-au ţinut telefonul într-o seară, când vorbea cu soţia şi cei doi copii pentru a-şi lua adio. Însă Flor s-a recuperat şi a părăsit spitalul la 5 mai, în aplauzele medicilor, scrie lefigaro.fr.

Flor povesteşte pentru publicaţia americană că „inima i s-a oprit pentru doua oară” când a primit o factură de 181 de pagini în valoare de 1.122.501,04 de dolari. Factura detaliază îngrijirile care i-au fost administrate şi preţurile acestora< 9.736 de dolari pe zi pentru camera de la terapie intensivă, aproape 409.000 de dolari pentru transformarea în cameră sterilă din cauza coronavirusului timp de 42 de zile, 82.000 de dolari pentru folosirea unui aparat de respiraţie artificială timp de 29 de zile sau 100.000 de dolari pentru îngrijiri de „ultima şansă”, când prognosticul vital a fost în cazul său timp de două zile. Totuşi Flor, care beneficiază de asigurarea de sănătate Medicare, nu va plăti această sumă, după ce Congresul a adoptat un plan de ajutor economic de 100 de milioane de dolari pentru spitalele şi firmele de asigurări care au tratat pacienţi infectaţi cu Covid-19.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517