Expoziţie de pictură pe sticlă de Ziua Mondială a Educaţiei la Tăşnad

Scris de Ioana Vladimirescu, 07 octombrie 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
"Este toamnă, ninge cu frunze ruginii peste sufletul cald al dascălului", a fost mesajul transmis cu prilejul Zilei Educaţiei Naţionale la şcoala din localitate

„Este toamnă, ninge cu frunze ruginii peste sufletul cald al dascălului”, a fost mesajul transmis cu prilejul Zilei Educaţiei Naţionale la şcoala din localitate

Ziua Mondială a Educaţiei a fost sărbătorită printr-o serie de activităţi la Şcoala Gimnazială Tăşnad. Toamna este de departe un foarte frumos anotimp, iar printre cei care ştiu cel mai bine să-l descrie în cuvinte se numără chiar dascălii.

„Este toamnă, ninge cu frunze ruginii peste sufletul cald al dascălului”, a fost mesajul transmis cu prilejul Zilei Educaţiei Naţionale la şcoala din localitate, iar cadrele didactice de la această unitate de învăţământ, au oferit în dar o floare la vernisajul expoziţiei „Mirajul florilor” de la Muzeul Orăşenesc Tăşnad.

În cadrul acestei expoziţii de pictură pe sticlă şi-au adus aportul un grup inimos de cadre didactice al căror coordonator a fost profesoara Veronica Buzgău şi care şi-au pus totodată cu acest prilej în valoare talentul şi măiestria artistică pentru a reda minunata lume a florilor prin culoare.

Abonează-te acum Online!
  1. autoreu a spus: 08 octombrie 2015, ora 17:19

    rahat de informatie

  2. autoreu a spus: 08 octombrie 2015, ora 17:18

    informatie de tat „rahatu”

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517