Expoziţie de fotografie pe teme sociale la Muzeul de Artă | Informaţia Zilei

Expoziţie de fotografie pe teme sociale la Muzeul de Artă

Scris de Vasile Andreica, 02 noiembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Vineri, 2 noiembrie, de la ora 12, la Muzeul de Artă din Satu Mare se deschide expoziţia cursului de fotografie organizat sub egida proiectului „Voluntariat – resursă pentru comunitate 2018”. Coorganizatori sunt Centrul pentru Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Satu Mare, respectiv Asociaţia Stea.

„Zece tineri, pasionaţi şi fascinaţi de mirajul artei de a desena cu lumină, s-au susţinut şi s-au îndemnat, în preajma mea, să realizeze 8 grupaje de imagini, ce întrunesc două teme sociale majore: consumul de droguri şi discriminarea socială”, spune artistul fotograf Alexandru Adrian Ardelean, cel care s-a ocupat de predarea tainelor aparatului de fotografiat şi prelucrării digitale. „Vă invit pe toţi să contemplaţi aceste poveşti (din păcate) mereu actuale şi să-i încurajaţi pe tineri să-şi găsească (indiferent care ar fi) pasiunea care îi motivează cel mai mult”, completează el.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345