Expoziţia "Steaguri medievale imaginare", de luni, la MNIR | Informaţia Zilei

Expoziţia „Steaguri medievale imaginare”, de luni, la MNIR

Scris de Vasile Andreica, 16 decembrie 2013 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Expoziţia temporară de artă plastică şi decorativă „Steaguri medievale imaginare”, care reuneşte opere realizate de artişti consacraţi sau tineri din Bucureşti, Iaşi, Focşani, Bârlad, Buzău, Timişoara, Cluj-Napoca, Deva, Curtea de Argeş, Constanţa, se va deschide luni, la Muzeul Naţional de Istorie a României.

Expoziţia prezintă mai multe steaguri ţesute, imprimate, pictate, realizate sculptural, grafic sau în tehnici mixte, opere care compun tabloul percepţiilor artistice diferite a 36 de autori, informează, într-un comunicat transmis AGERPRES, Direcţia comunicare a muzeului. 

Evenimentul materializează o parte a programului realizat în colaborare cu Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, program demarat în anul 2011 prin organizarea expoziţiei „Lutul, pânza, culoarea” şi continuat în anul 2012, prin deschiderea expoziţiei „Istorii rescrise”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517