13.12.2019 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana Bran, Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Deficitul bugetar, mărul discordiei între partide.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cultura careiană la răscrucea dintre ani. (reluare) 04.00 Spectacol de gală de Ziua Naţională. 05.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Rodica Mereuţă. Titlul emisiunii: Vârstnici şi tineri împreună. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana Bran, Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Deficitul bugetar, mărul discordiei între partide.(reluare) 10.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Marta Cordea. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă invitat: Cristian Boloş. Titlul emisiunii: Despre bunătate şi dăruire. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Cultura careiană la răscrucea dintre ani. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ioana Bran, Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Deficitul bugetar, mărul discordiei între partide.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tallian Cristian. Titlul emisiunii: Autismul virtual. 16.45 Istorie pierdută, istorie regăsită. 17.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 18.00 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct (reluare)

Explozie la o bază nucleară rusă

Scris de Vasile Andreica, 11 august 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Agenţia nucleară rusă Rosatom a anunţat, sâmbătă, că cinci persoane au murit în urma exploziei care a avut loc, joi, la baza de lansare de rachete balistice din nordul Rusiei, din regiunea Arhanghelsk. Bilanţul iniţial, anunţat de armată, a fost de doi morţi, relatează AFP. Rosatom a precizat că în explozie au fost răniţi alţi trei angajaţi ai săi, ei suferind în special arsuri.

Joi, Ministerul rus al Apărării anunţa că un accident a avut loc în timpul testării unui ”motor de rachetă cu propulsie lichidă”. Bilanţul de atunci era de doi morţi şi şase răniţi. ”Nu există o contaminare radioactivă, nivelurile sunt normale”, a adăugat armata rusă în comunicat. Două ore mai târziu, Primăria din Nionoska, un oraş situat în apropiere de Severodvinsk, a dat însă asigurări că senzorii din localitate au ”înregistrat o creştere a radioactivităţii” la ora locală 11:50 (şi ora României). ”Această radioactivitate a revenit la normal”, a adăugat primăria într-un comunicat.

Baza militară Nionoska este o bază de testare de rachete a Flotei ruse, înfiinţată în 1954, în care sunt testate rachete balistice.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.