Examenul de titularizare va avea loc în 15 iulie | Informaţia Zilei

Examenul de titularizare va avea loc în 15 iulie

Examenul de titularizare va avea loc în data de 15 iulie 2020, a decis Ministerul Educaţiei, care anunţă că repartizarea candidaţilor se va face în ordinea descrescătoare a notei obţinute la proba scrisă.

Pentru titularizarea cadrelor didactice (angajarea într-o şcoală pe perioadă nedeterminată) este nevoie de minimum nota 7. Proba de interviu a fost eliminată pentru candidaţii care doresc să ocupe un post în regim “plata cu ora”, anunţă Ministerul Educaţiei, într-un comunicat remis Edupedu.ro. Proba practică şi inspecţia la clasă nu se vor mai susţine, fiind eliminate – pentru anul în curs – prin OUG nr. 70/2020. În schimb, candidaţii care au studiat într-o altă limbă decât cea în care urmează să se realizeze predarea vor susţine şi o probă de limbă care va fi evaluată cu calificativul „Admis/Respins”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517