20.08.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 01.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 03.30 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Iubirea ca artă şi ştiinţă. 04.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Sorin Berindei. 05.30 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Vacanţa perfectă. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 09.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Copiii, tehnicile de meditaţie şi relexare. 10.10 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Porcii de mangaliţa între mit şi realitate. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Capcanele reţelelor de socializare. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 13.30 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni:Efectele muzicii în tândul adolescenţilor. 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Centru olimpic de sport la Satu Mare. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Prevenţa cardiovasculară. 18.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare) 23.00 Portret de artist

Eveniment sportiv organizat în memoria lui Francisc Czumbill

Scris de Constantin Demian, 11 februarie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Turneul de fotbal a fost câştigat de echipa de la Autonet

În memoria celui care a fost profesorul de sport Francisc Czumbill, decedat în urmă cu doi ani, familia, soţia, rudeniile, prietenii şi nu în ultimul rând foştii elevi, au organizat un eveniment menit să-l omagieze pe cel care a crescut şi educat generaţii întregi de sportivi.

Manifestarea, găzduită de sala de sport a Colegiului Tehnic Traian Vuia din Satu Mare, cu foştii elevii Ioan Sabău şi Zsolt Majorcsak printre organizatori, a cuprins un turneu de fotbal, demonstraţii de karate şi de dans sportiv. La eveniment a fost prezent şi primarul Gabor Kereskenyi, fost elev al profesorului Czumbill.

Turneul de fotbal a reunit la start un număr de 6 echipe. După disputarea meciurilor din grupe, în finală au ajuns cei de la Autonet şi Studenţii. De precizat că ultima echipă a fost alcătuită în cea mai mare parte din foşti elevi şi studenţi ai profesorului Czumbill.

La finalul timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 3-3 după ce Autonet a egalat la ultima fază a meciului. Pentru desemnarea echipei câştigătoare au fost necesare mai multe serii de lovituri de departajare. În cele din urmă s-a impus Autonet, scor 8-7.

Autonet: Iuhasz, Lorand Bako, Lehel Bute, Norbert Tasi, Rajmond Hajdu, Kevin Kassai, Erik Suranyi, Szabolcs Ocskai, Attila Kallos şi Marius Demian.

Studenţii: Adi Merlă, Dan Sebastian, Pedro Lazin, Cosmin Mureşan, Albert Kibedi, Stefan Gerstenmaier, D. Constantin, Mirel Boitor, Lucian Făt, Ioan Sabău.

Pe parcursul evenimentului au avut loc demonstraţii de karate protagoniştii fiind sportivii de la CS Bushido precum şi frumoase reprize de dans sportiv oferite de nepoţii familiei Czumbill.

Francisc Czumbill a fost un cunoscut profesor de sport sătmărean cu specializare în gimnastică.

A fost profesor la mai multe şcoli din Satu Mare, Şcoala Nr. 10, Liceul Ioan Slavici, Universitatea Vasile Goldiş etc.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.