Eveniment caritabil pentru salvarea unui copil de 4 ani, bolnav de cancer | Informaţia Zilei

Eveniment caritabil pentru salvarea unui copil de 4 ani, bolnav de cancer

Scris de I. Z., 28 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Andreea Seleş, instructor internaţional Zumba

„Activital Winter Party – Dansez pentru Raul”, sâmbătă 15 februarie de la ora 17.00

“Informaţia Zilei”, “Informaţia TV” şi Asociaţia non-profit “Activital Sports Center” te invită la un eveniment caritabil, sâmbătă 15 februarie 2020 ora 17.00.

Locaţia va fi anunţată în curând.

Evenimentul cu titlul “Activital Winter Party – Dansez pentru Raul” este dedicat strângerii de fonduri pentru un copilaş în vârstă de 4 anişori pe nume Raul Pintea din Baba Novac, un sufleţel internat acum la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca pentru tratament. Raul nu merge acum la grădiniţă, la fel ca şi copiii de vârsta sa, la fel ca şi colegii lui. El este alături de mămica sa internat în Cluj şi dovedeşte cu fiecare zi ce trece că e un băiat puternic, precum eroii de poveste, în procedurile de tratament cu citostatice pe care trebuie să le urmeze.

Invitatul special din Timişoara “Presenter Mondial Zumba”, Claudiu Guţu împreună cu binecunoscuta antrenoare Andreea Seleş din Satu Mare suţin un masterclass de Zumba.

Taxa de intrare 35 lei de persoană. Cine doreşte, poate să dăruiască mai mult. Banii vor fi donaţi familiei lui Raul pentru că acum, mai mult ca niciodată, au mare nevoie de ajutorul nostru.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517