Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 02.33 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 03.42 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.46 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 05.53 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi Lia Deliu, Constantin Demian, titlul emisiunii: Asistenţii medicali şi provocările din sănătatea românească 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Călin Durla, titlul emisiunii: România se află pe locul 3 în Europa la abandonul şcolar (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Sergiu Băbăşan, Ioan Sas, Dan Burulea, titlul emisiunii: Ce şanse are moţiunea PNL? (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Vlaicu Popescu, titlul emisiunii: Meserii moderne în învăţământul postliceal al Colegiului Tehnic Unio Traian Vuia 14.30 Teleshopping 14.48 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 15.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 16.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 17.40 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 22.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 23.30 Ştiri

Europarlamentarul PSD Emilian Pavel a fost desemnat deputat european al anului

Scris de Ioana Vladimirescu, 24 martie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Europarlamentarul PSD Emilian Pavel a fost desemnat săptămâna aceasta, în cadrul Galei MEP Awards 2017, deputat european al anului la categoria angajabilitate şi ocuparea forţei de muncă

Europarlamentarul PSD Emilian Pavel a fost desemnat săptămâna aceasta, în cadrul Galei MEP Awards 2017, deputat european al anului la categoria angajabilitate şi ocuparea forţei de muncă

Titlul l-a obţinut la categoria angajabilitate şi ocuparea forţei de muncă, fiind totodată nominalizat şi la o a doua categorie, promovarea drepturilor femeilor

Miercuri, Comisia pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne, din care face parte europarlamentarul român Emilian Pavel, a găzduit în Parlamentul European o dezbatere referitoare la situaţia din ţara noastră.
„Am fost dezamăgit de faptul că, pentru o discuţie care trebuia să fie una tehnică şi aplicată, partidele de dreapta din România au propus persoane, pe post de experţi, pe care conducerea comisiei a fost obligată să le invite, persoane care nu au nici cea mai elementară experienţă juridică, precum domnul profesor de filozofie Gabriel Liiceanu”, declară europarlamentarul PSD Emilian Pavel.
Acesta a mai specificat faptul că discuţia, deşi târzie, şi-a avut utilitatea ei< „A permis experţilor adevăraţi, precum Ministrul Justiţiei, să expună fapte, să vorbească la modul concret şi să treacă dincolo de polarizarea extremă care face orice discuţie constructivă imposibilă în acest moment în România. Concluziile mele, ca membru al Comisiei pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne a Parlamentului European, sunt destul de clare. Românii au fost în ultimele luni alimentaţi cu un amestec periculos de manipulare şi jumătăţi de adevăr, care au obstrucţionat faptele. De asemenea, iar acest lucru este extrem de important, am convingerea că în acest moment, nicio persoană din România nu este mai presus de lege, că progresele legislative, cum spunea şi Ministrul, sunt ireversibile şi că, dacă ne dorim o justiţie eficientă, ea trebuie depersonalizată, trebuie să fie independentă”, susţine europarlamentarul român Emilian Pavel.

Combaterea corupţiei, un subiect politizat în exces în România

Demnitarul mai specifică faptul că la ora actuală, combaterea corupţiei este un subiect politizat în exces în ţara noastră< „Riscul major, semnalat şi de Victor Alistar, este cel al dezangajării românilor faţă de acest subiect. Este minunat atunci când oamenii cred cu tărie în anumite valori şi luptă pentru ele, însă odată ce îşi vor da seama că au fost manipulaţi, iar acest lucru se va întâmpla, efectul poate fi devastator pentru ceea ce înseamnă implicarea civică, mai ales în cazul celor tineri. Cred cu tărie că dacă vrem cu adevărat luptă împotriva corupţiei, actorii implicaţi trebuie să îşi îndeplinească rolul lor bine definit de lege, să nu fie vedete, ci profesionişti, să cunoască şi să respecte cadrul constituţional în care activează şi prin care se raportează la celelalte puteri ale statului. Dacă reuşim acest lucru, nu vom mai fi târâţi de nimeni, niciodată, cu jalba la Bruxelles, aşa cum au făcut cei din opoziţie, ci vom avea, în sfârşit, justiţie în ţara noastră”.

Comisia pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne a PE va organiza o vizită de documentare la Bucureşti

Europarlamentarul român a mai anunţat că în curând, Comisia pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne a Parlamentului European va organiza o vizită de documentare la Bucureşti, ceea ce va permite tuturor celor dispuşi să discute bazat pe fapte şi nu pe manipulări să descopere adevărul legat de România.
Europarlamentarul PSD Emilian Pavel a fost desemnat săptămâna aceasta, în cadrul Galei MEP Awards 2017, deputat european al anului la categoria angajabilitate şi ocuparea forţei de muncă. A fost totodată nominalizat şi la o a doua categorie, şi anume promovarea drepturilor femeilor. Emilian Pavel se află la primul mandat în Parlamentul European, mandat început în 2014.
Gala este organizată anual de revista Parliament Magazine, evenimentul urmărind să premieze munca depusă de către europarlamentari atât în comisiile din care fac parte în Parlamentul European, cât şi în cadrul altor rapoarte sau dosare la a căror realizare participă.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.