21.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Claudiu Ţinca, Florin Fodoruţ, Dan Şuta, Florin Orăşteanu. Titlul emisiunii: ”Uniţi pentru Satu Mare” cea mai puternică asociaţie civică(reluare) 01.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Mihai Pătraşcu. 02.50 Cultură 03.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 04.10 Cultură 05.20 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Felicia Hrihorişan. Titlul emisiuni: Cutezătorii Munţilor pregătesc prima lor Liră.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Istvanfi Szilard. Titlul emisiunii: Sfânta Liturghie. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Claudiu Ţinca, Florin Fodoruţ, Dan Şuta, Florin Orăşteanu. Titlul emisiunii: ”Uniţi pentru Satu Mare” cea mai puternică asociaţie civică(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 14.20 Teleshopping 14.40 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 15.10 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Mihai Pătraşcu. 16.25 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 17.30 Cultură 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Viorel Plosca. Titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine.

Europarlamentarul PSD Emilian Pavel a fost desemnat deputat european al anului

Scris de Ioana Vladimirescu, 24 martie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Europarlamentarul PSD Emilian Pavel a fost desemnat săptămâna aceasta, în cadrul Galei MEP Awards 2017, deputat european al anului la categoria angajabilitate şi ocuparea forţei de muncă

Europarlamentarul PSD Emilian Pavel a fost desemnat săptămâna aceasta, în cadrul Galei MEP Awards 2017, deputat european al anului la categoria angajabilitate şi ocuparea forţei de muncă

Titlul l-a obţinut la categoria angajabilitate şi ocuparea forţei de muncă, fiind totodată nominalizat şi la o a doua categorie, promovarea drepturilor femeilor

Miercuri, Comisia pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne, din care face parte europarlamentarul român Emilian Pavel, a găzduit în Parlamentul European o dezbatere referitoare la situaţia din ţara noastră.
„Am fost dezamăgit de faptul că, pentru o discuţie care trebuia să fie una tehnică şi aplicată, partidele de dreapta din România au propus persoane, pe post de experţi, pe care conducerea comisiei a fost obligată să le invite, persoane care nu au nici cea mai elementară experienţă juridică, precum domnul profesor de filozofie Gabriel Liiceanu”, declară europarlamentarul PSD Emilian Pavel.
Acesta a mai specificat faptul că discuţia, deşi târzie, şi-a avut utilitatea ei< „A permis experţilor adevăraţi, precum Ministrul Justiţiei, să expună fapte, să vorbească la modul concret şi să treacă dincolo de polarizarea extremă care face orice discuţie constructivă imposibilă în acest moment în România. Concluziile mele, ca membru al Comisiei pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne a Parlamentului European, sunt destul de clare. Românii au fost în ultimele luni alimentaţi cu un amestec periculos de manipulare şi jumătăţi de adevăr, care au obstrucţionat faptele. De asemenea, iar acest lucru este extrem de important, am convingerea că în acest moment, nicio persoană din România nu este mai presus de lege, că progresele legislative, cum spunea şi Ministrul, sunt ireversibile şi că, dacă ne dorim o justiţie eficientă, ea trebuie depersonalizată, trebuie să fie independentă”, susţine europarlamentarul român Emilian Pavel.

Combaterea corupţiei, un subiect politizat în exces în România

Demnitarul mai specifică faptul că la ora actuală, combaterea corupţiei este un subiect politizat în exces în ţara noastră< „Riscul major, semnalat şi de Victor Alistar, este cel al dezangajării românilor faţă de acest subiect. Este minunat atunci când oamenii cred cu tărie în anumite valori şi luptă pentru ele, însă odată ce îşi vor da seama că au fost manipulaţi, iar acest lucru se va întâmpla, efectul poate fi devastator pentru ceea ce înseamnă implicarea civică, mai ales în cazul celor tineri. Cred cu tărie că dacă vrem cu adevărat luptă împotriva corupţiei, actorii implicaţi trebuie să îşi îndeplinească rolul lor bine definit de lege, să nu fie vedete, ci profesionişti, să cunoască şi să respecte cadrul constituţional în care activează şi prin care se raportează la celelalte puteri ale statului. Dacă reuşim acest lucru, nu vom mai fi târâţi de nimeni, niciodată, cu jalba la Bruxelles, aşa cum au făcut cei din opoziţie, ci vom avea, în sfârşit, justiţie în ţara noastră”.

Comisia pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne a PE va organiza o vizită de documentare la Bucureşti

Europarlamentarul român a mai anunţat că în curând, Comisia pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne a Parlamentului European va organiza o vizită de documentare la Bucureşti, ceea ce va permite tuturor celor dispuşi să discute bazat pe fapte şi nu pe manipulări să descopere adevărul legat de România.
Europarlamentarul PSD Emilian Pavel a fost desemnat săptămâna aceasta, în cadrul Galei MEP Awards 2017, deputat european al anului la categoria angajabilitate şi ocuparea forţei de muncă. A fost totodată nominalizat şi la o a doua categorie, şi anume promovarea drepturilor femeilor. Emilian Pavel se află la primul mandat în Parlamentul European, mandat început în 2014.
Gala este organizată anual de revista Parliament Magazine, evenimentul urmărind să premieze munca depusă de către europarlamentari atât în comisiile din care fac parte în Parlamentul European, cât şi în cadrul altor rapoarte sau dosare la a căror realizare participă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.