Europarlamentarul Cristian Terheş îşi prezintă activitatea la Informaţia TV

Scris de Mihai Sălceanu, 11 martie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Cristian Terhes

Cristian Terheş, europarlamentar PNŢCD, membru al Mişcării Politice Creştine Europene (Grupul ECR), este invitatul unei noi emisiuni “În Slujba Comunităţii” de la Informaţia TV.

Acesta abordează pe larg, în emisiune, despre cele mai controversate subiecte aflate pe agenda zilei în Parlamentul European. El critică, folosind exemple concludente, inclusiv activitatea conducerii Comisiei Europene, pe preşedinta Ursula von der Leyen.

De pildă, s-a semnat un contract de achiziţie de vaccinuri anti-Covid în valoare de 71 miliarde euro despre care se ştiu prea puţine lucruri. Cele 4,6 miliarde de doze pentru care s-a semnat contractul ar ajunge pentru vaccinarea de 10 ori a populaţiei Europei. Până şi România mai este constrânsă acum să mai cumpere 19 milioane de doze. O altă problemă dezbătută acum în parlamentul European se referă la Identitatea Digitală, un certificat care ar ajunge să controleze întreaga populaţie.

Acestea şi alte informaţii interesante le puteţi afla urmărind duminică, de la orele 13.00 şi 20.00, emisiunea “În Slujba Comunităţii” de la Informaţia TV.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517