00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 01.30 Conversaţii nocturne invitat: Cătălin Sălăgean. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiuni: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor .(reluare) 03.30 Portret de artist invitat: Nicolae Sabău. 05.15 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: teatrul şi tinerii din ziua de azi. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 09.30 Info magazin cu Adirana Mureşan. Titlul emisiuni: Meseriile viitorului. 10.15 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia. Titlul emisiuni: . 11.15 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Rolul artei în dezvoltarea copilului. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiuni: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor .(reluare) 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni: Acţiuni cu tânăra generaţie în scopuri ecologice. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 15.30 Teleshopping 15.50 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitaţi: Maria Tripon. 17.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea. 17.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Crescătorii de vaci nu-şi pot valorifica producţia. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 22.08.2019

Eugenia Sabou, fosta directoare a Casei de Pensii, la ceas aniversar

Fosta directoare a Casei Judeţene de Pensii (CJP) Eugenia Sabou s-a născut în 11 august în localitatea Craidorolţ, unde a urmat şcoala generală. Apoi a absolvit cursurile liceului “Ioan Slavici”, după care şi-a continuat studiile şi a absolvit cursurile Facultăţii de Economie din Oradea, încheiate cu obţinerea licenţei în economie. Este căsătorită, are o fiică şi, spre bucuria sa, un nepot.

Nu este membră a vreunei formaţiuni politice şi spune că nici nu vrea să facă altă politică decât cea a oamenilor necăjiţi, a pensionarilor în primul rând.

Apreciată de cei peste 80.000 de pensionari din judeţ în primul rând, dar şi de zeci de mii de sătmăreni, pentru calităţile sale de director, dar, ceea ce este mai important, pentru cele de om, ea a făcut întotdeauna tot ceea ce este posibil din punct de vedere legal pentru a rezolva problemele pensionarilor.

Este o colaboratoare constantă a emisiunii “Audienţe în direct” de la Informaţia TV. Continuă ca şi prin intermediul emisiunilor de televiziune să dea reapsunsuri punctuale celor care au nedumeriri în ceea ce priveşte pensia pe care o au, condiţii de pensionare şi prevederi ale Noii Legi a Pensiilor.

De-a lungul elaborării proiectului legii pensiilor, Eugenia Sabou şi-a valorificat experienţa profesională făcând o serie de propuneri menite a elimina în bună parte inechităţile existente până acum.

Acum, la ceas aniversar, alături de familie, prietenii, foştii colegi de muncă şi cunoscuţii, îi doresc multă sănătate, ani mulţi de pensie, succes în toate activităţile, gânduri frumoase însoţite de tradiţionala urare străbună:

La Mulţi Ani!

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.