Eugenia Sabou este invitata emisiunii Audienţe în direct din 10 iunie | Informaţia Zilei

Eugenia Sabou este invitata emisiunii Audienţe în direct din 10 iunie

Scris de Ioan Aniţaş, 10 iunie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

În ultima perioadă disputele dintre formaţiunile politice aflate în opoziţie şi PNL sunt tot mai aprinse pe problematica pensiilor, în mod special se discută despre procentul de majorare de la 1 septembrie.

Orice ofertă de până acum este considerată nelegală de către pensionari şi o serie de oameni politici. Majorarea de 10% vehiculată în unele cercuri guvernamentale înseamnă un afront adus pensionarilor, şi un demers care conduce la diminuarea puterii de cumpărare a pensionarilor. Această propunere vine eventual să acopere o câtime din inflaţie, poate aproximativ 30%, dar nimic nu este sigur. Pentru a răspunde unui număr mare de pensionari, azi, 10 iunie, de la ora 18, pe postul de televiziune Informaţia TV, vă propunem să intraţi în dialog cu invitata emisiunii – Audienţe în direct, Eugenia Sabou, specialist în pensii şi relaţii de muncă. Telefon: 0261.767.302.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517