17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

Etape de suspendare pentru jucătorii indisciplinaţi

Scris de Ionuţ Blăjean, 08 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

La şedinţa Comisiei de Disciplină AJF Satu Mare de marţi, 7 noiembrie, s-au luat următoarele hotărâri:

La Păuleşti – Mădăras jocul s-a întrerupt în minutul 28. S-a hotărât invitarea observatorului Dumitras Gheorghe, a delegatului, şi căpitanului echipei Mădăras la şedinţa din data 14 noiembrie.

La Livada – Halmeu jocul s-a întrerupt în minutul 85. S-a hotărât omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea gazdelor şi amendarea oaspeţilor cu 200 lei. Delegatul echipei din Halmeu, Egyed Matei, a refuzat semnarea raportului de joc. I s-a acordat un ultim avertisment, beneficiind de circumstanţe atenuante.

La Someşul Oar – Medieşu Aurit au fost eliminaţi Balog Tamas (Oar) şi Balog Sorin(Medieş) pentru cumul de cartonaşe. Vor fi suspendaţi câte o etapă şi amendaţi cu 20 lei. Tot la acest joc, jucătorului Maiorciac Zsolt i-a fost reţinută legitimaţia de joc pentru injurii aduse brigăzii de arbitri. Având în vedere faptul că acesta şi-a recunoscut greşeala, va beneficia de circumstanţe atenuante şi de înjumătăţirea pedepsei care se impune în acest caz. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 75 lei.

La Dumbrava – Craidorolţ a fost eliminat jucătorul Gerhard Valentin (Dumbrava) pentru cumul de cartonaşe. Comisia hotărăşte suspendarea jucătorului o etapă şi amendarea acestuia cu 20 lei.

La Lazuri – Viile SM a fost eliminat jucătorul Găvruş Doru (Viile SM) pentru cumul de cartonaşe. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 lei.

La jocul Tiream – F. Căpleni a fost eliminat, pentru cumul de cartonaşe, Holeva Alin(Tiream). Suspendare: o etapă. Amendă: 20 lei.

La Turulung – Căuaş a fost eliminat Bărbuş Stejărel (Căuaş). Suspendare: o etapă. Amendă: 65 lei.

După Homoroade – Decebal, jucătorului Groza Mihai i-a fost reţinută legitimaţia, pentru bruscarea arbitrului. Suspendare: trei etape. Amendă: 75 lei. Buga Vlad(Homoroade) a fost privat de legitimaţia de joc în urma injuriilor aduse arbitrului. Suspendare: două etape. Amendă: 75 lei. Talpoş Adrian – privat de legitimaţia de joc pentru bruscarea arbitrului. Suspendare: trei etape. Amendă: 75 lei. Partida a fost întreruptă în minutul 50, arbitrul fiind bruscat de jucătorii echipei gazdă. S-a hotărât omologarea rezultatului cu 3-0, în favoarea echipei din Decebal, conform unei hotărâri a Adunării Generale AJF.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.