Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Lorand Turos. Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu fondul de pensii din pilonul II? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Ciocan, Ştefan Ressler, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis iese din ce în ce mai des în mulţime. (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Dispariţie sau crimă Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.20 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla . 05.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat:Bornyasz Iosif. Titlul emisiunii: Caprele spaniole la concurenţă cu cele autohtone. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitat: Lorand Turos. Titlul emisiunii: Ce se întâmplă cu fondul de pensii din pilonul II? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Maria Carmen Sas. 10.30 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Pallai Bele. Titlul emisiunii: Gorog katolikus elet. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Vasile Ciocan, Ştefan Ressler, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Preşedintele Iohannis iese din ce în ce mai des în mulţime. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.50 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiuni: Îngrijirea tenului primăvara. 15.25 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.30 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat:. 18.30 Şedinţă a consiliului local Satu Mare 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Cultură. 22.30 Concert 23.30 Ştiri

Etape de suspendare pentru jucătorii indisciplinaţi

Scris de Ionuţ Blăjean, 08 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

La şedinţa Comisiei de Disciplină AJF Satu Mare de marţi, 7 noiembrie, s-au luat următoarele hotărâri:

La Păuleşti – Mădăras jocul s-a întrerupt în minutul 28. S-a hotărât invitarea observatorului Dumitras Gheorghe, a delegatului, şi căpitanului echipei Mădăras la şedinţa din data 14 noiembrie.

La Livada – Halmeu jocul s-a întrerupt în minutul 85. S-a hotărât omologarea rezultatului cu 3-0 în favoarea gazdelor şi amendarea oaspeţilor cu 200 lei. Delegatul echipei din Halmeu, Egyed Matei, a refuzat semnarea raportului de joc. I s-a acordat un ultim avertisment, beneficiind de circumstanţe atenuante.

La Someşul Oar – Medieşu Aurit au fost eliminaţi Balog Tamas (Oar) şi Balog Sorin(Medieş) pentru cumul de cartonaşe. Vor fi suspendaţi câte o etapă şi amendaţi cu 20 lei. Tot la acest joc, jucătorului Maiorciac Zsolt i-a fost reţinută legitimaţia de joc pentru injurii aduse brigăzii de arbitri. Având în vedere faptul că acesta şi-a recunoscut greşeala, va beneficia de circumstanţe atenuante şi de înjumătăţirea pedepsei care se impune în acest caz. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 75 lei.

La Dumbrava – Craidorolţ a fost eliminat jucătorul Gerhard Valentin (Dumbrava) pentru cumul de cartonaşe. Comisia hotărăşte suspendarea jucătorului o etapă şi amendarea acestuia cu 20 lei.

La Lazuri – Viile SM a fost eliminat jucătorul Găvruş Doru (Viile SM) pentru cumul de cartonaşe. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 lei.

La jocul Tiream – F. Căpleni a fost eliminat, pentru cumul de cartonaşe, Holeva Alin(Tiream). Suspendare: o etapă. Amendă: 20 lei.

La Turulung – Căuaş a fost eliminat Bărbuş Stejărel (Căuaş). Suspendare: o etapă. Amendă: 65 lei.

După Homoroade – Decebal, jucătorului Groza Mihai i-a fost reţinută legitimaţia, pentru bruscarea arbitrului. Suspendare: trei etape. Amendă: 75 lei. Buga Vlad(Homoroade) a fost privat de legitimaţia de joc în urma injuriilor aduse arbitrului. Suspendare: două etape. Amendă: 75 lei. Talpoş Adrian – privat de legitimaţia de joc pentru bruscarea arbitrului. Suspendare: trei etape. Amendă: 75 lei. Partida a fost întreruptă în minutul 50, arbitrul fiind bruscat de jucătorii echipei gazdă. S-a hotărât omologarea rezultatului cu 3-0, în favoarea echipei din Decebal, conform unei hotărâri a Adunării Generale AJF.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.