Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Vasile Chişluca, Sergiu Blaga, titlul emisiunii: Poliţia Locală, o nouă conducere, o nouă viziune?(reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Alexandru Horvat, Horea Anderco, Adelin Ghiarfaş, titlul emisiunii: Sindicaliştii anunţă proteste de amploare (reluare) 02.27 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 03.06 Arta culinară de Domâneşti 03.43 Info studio, cu Eva Laczko, titlul emisiunii: Noutăţi în codul silvic 04.36 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia, invitat dr. Liana Strîmb, titlul emisiunii: Recoltarea şi conservarea plantelor 05.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Viorel Solschi, titlul emisiunii: Centrul de excelenţă, şcoală a perfomanţei 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Vasile Chişluca, Sergiu Blaga, titlul emisiunii: Poliţia Locală, o nouă conducere, o nouă viziune?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 09.38 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, titlul emisiunii: Copiii, mediul virtual şi reţelele de socializare 10.11 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Leontina Ghiţ, titlul emisiunii: Formarea conştiinţei ecologice la vârsta preşcolară 10.46 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 11.20 Teleshopping 11.36 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Alexandru Horvat, Horea Anderco, Adelin Ghiarfaş, titlul emisiunii: Sindicaliştii anunţă proteste de amploare (reluare) 13.00 Ştiri 13.34 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Marian Buzilă 14.39 Teleshopping 14.53 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 16.00 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.56 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 17.38 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Investiţii de interes la Turulung 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita 22.30 Cultură, cu Ioan Aniţaş, invitaţi Gheorghe Cormoş, Silvana Tcacenco, Constantin Triţă, titlul emisiunii: Interferenţe poetice 23.30 Ştiri

Este potrivit ca premier Liviu Dragnea?

Scris de I. Z., 13 decembrie 2016 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

PSD nu va negocia guvernul şi nu va merge la consultări până nu se vor rezolva „problemele” de organizare din Parlament, fiind vorba despre o întreagă metodologie.

Prima manevră a PSD va fi în Parlament pentru a vota conducerea şi până nu se va rezolva această chestiune, social-democraţii nu încep negocierile pentru premier. În condiţiile date, marja de negociere a lui Klaus Iohannis scade pentru că preşedintele riscă o suspendare.

Preşedintele organizaţiei PSD Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan a declarat că preşedintele Klaus Iohannis nu îi poate refuza lui Liviu Dragea funcţia de premier deşi are o condamnare, pentru că Iohannis este în aceeaşi situaţie juridică.

Emil Radu Moldovan a declarat într-o conferinţă de presă că Liviu Dragnea este cea mai bună variantă pentru funcţia de premier, deşi Vasile Dâncu, originar din Bistriţa-Năsăud, ar fi fost o variantă foarte la fel de bună pentru judeţ şi în special pentru Runcu Salvei, comuna natală a actualului vicepremier.

Amintim că liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, l-a avertizat pe şeful statului că poate fi suspendat de Parlament dacă refuză propunerea PSD.
Potrivit unor surse se duc negocieri intense pentru formarea viitorului Guvern: se fac alianţe şi se împart funcţii.

Întrebarea despre viitorul premier este pe buzele tuturor politicienilor. Aşadar vă rugăm să răspundeţi:

Este potrivit ca premier Liviu Dragnea?

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
 1. dacia a spus: 18 decembrie 2016, ora 13:29

  Jon , 25 miliarde de euro pe care în marea majoritate i-a chtluit pe aiurea. Banii aceştia, 500 mil.eu nu guvernul Cioloş ăi va folosi , de ce crezi că Dragnea i-a cerut amănarea desfiinţării taxei pe stîlp şi a saccizei pe benzină ceea ce ne-ar fi uşurat tuturor viaţa pentru că aceste taxe se regăsesc ăn toare facturile şi preţurile ?

 2. dacia a spus: 18 decembrie 2016, ora 13:19

  La cererea cui şi cu ce motivare ? Sti cît a împrumutat Guvernul Ponta şi cît a ajuns nivelul datoriei publice sub acesta ? Informează te ?

 3. jon a spus: 18 decembrie 2016, ora 09:31

  =dacia= ai scris un volum intreg, dar cine dracu crezi ca o sa til citeasca mai ales ca esti si un Johanisto basist notoriu—-Ciolos a facut multe si ordine in multe sectoare ,dupa parerea ta —dar asta de ce nu o spui ca a inpovarat Romania in ultima lui sedinta de guvern cu cinci sute de milioane de dolari, de ce ??????

 4. dacia a spus: 17 decembrie 2016, ora 15:54

  Condamnatul care a instigat la falsuri încălcînd legea electorală şi cea penală impunînd cîte 25 de voturi în plus la fiecare secţie, vezi România penală a lui Marian Valer, a făcut orice ca să obţină voturile naivilor. A promis desfiinţarea a 102 taxe , o parte înfiinţat, de PSD, majorarea salariilor medicilor , din păcate cu un procent mare a celor mari şi mic a celor mici şi salariile cadrelor didactice , dar a cerut guvernului o ordonanţă care să amîne aplicarea termenului de 1.01.2017 din Codul fiscal de desfiinţare a taxei pe stîlp şi a acizelor pe benzină , ceea ce s-ar fi simţit pozitiv în buzunarele tuturor, aşa cum s-a simţit negativ cînd PSD-ul le-a inventat. Majorări pe spatele tuturor. A susţinut că măsurile sînt sustenabile. Aşa cum susţine că o parte din banii acordaţi ca majorări se vor întoarce în impozite şi CAS mai mari la buget şi fondul de pensii. Cam asta este calculul pe care se bazează. Lumea a dorit schimbarea şi a ales aproape acelaşi parlament care a avut ca primcipală preocupare bunăstarea parlamentarilor. Dacă Boc avea 4700 lei salariu Ponta şi l-a făcut de 15.000 lei, iar toţi cei aprope 600 de parlamenrari şi şi-au stabilit indemnizaţii şi sporuri la pensii .
  Cele 102 taxe nu rezolvă mare lucru.La cît timp ai nevoie de schimbarea actului de identitate, de un cazier sau taxe consulare şi cîţi au nevoie ? Taxa radio, tv trebuia să rămînă ca televiziunea şi radioul public să nu fie aservit guvernului sau partidelor Oricum sînt taxe mici. Cît priveşte taxa de primă înmatriuculare va fi înlocuită de taxa pe noxe pentru toate maşinile. Mai mult, se vehiculează că se vor taxa şi centralele termice ca şi poluatoare.
  Guvernul Cioloş a făcut multe, şi ordine în multe sectoare, în stîrpirea decimări pădurilor, în privinţa portului Midia, a sectorului aeronautic, infrastructura drumurilor, dar nu s-a lăudat, aşa cum apărea Ponta din jumătate în jumătate de oră pe posturile tv. Cine lucrează şi este de bunsimţ nu are timp pentru aşa ceva.

 5. Dac Bulibas a spus: 16 decembrie 2016, ora 19:14

  Presedintele Diletant vad ca e numai bun sa ne puna bete-n roata democratiei deoarece nu vrea sa indeplineasca dorinta populatiei care a votat !. Daca populatia a votat PSD si ALDE care detin impreuna peste 51% adica majoritatea iar acestia aleg un premier Condamnat atunci asta e trebe acceptat de catre Diletant un premier Condamnat !. Sau ce urmareste Diletantul,…., destabilizarea ?. Daca acum s-ar face un referendum intre Condamnat si Diletant pun pariu ca ar castiga Condamnatul !!! (asa cum reiese din sondaje).

 6. Doar daca vrem sa ne facem de ras in lume a spus: 16 decembrie 2016, ora 13:04

  Dac Bulibas, esti p r o s t sau te prefaci? Ai citit Constitutia Romaniei, pasajul in care e precizat clar ca Presedintele nu are puteri executive?

 7. Dac Bulibas a spus: 16 decembrie 2016, ora 12:01

  Pana cand actiunea lui Ciolos (trasport gratuit al studentilor pt. a vota si inca pe banii nostri) nu este condamnabila iar plagiatul sefei DNA Codruta Kovesi este musamalizata cu toate ca a copiat pagini intregi din alte lucrari in teza ei de doctorat atunci mai bine nu mai vorbim de Dragnea care a fost condamnat mai mult politic !. Cu PSD-ul (47%) populatia l-a votat si pe Dragnea !.

 8. Dac Bulibas a spus: 16 decembrie 2016, ora 11:44

  Interesant,…, comentariul meu de ieri repetat si azi vad ca nu apare , de ce ?. Pe cine acoperiti ?. Pe presedintele Diletant al romanilor ?. Daca Condamnatul face mai mult pt. tara si popor decat Diletantul atunci trebe ales Condamnatul !. Diletantul pana acum numai s-a distrat pe banii poporului in rest, nimic n-a realizat pt. noi. In ceea ce privesc legile, oamenii fac legile si nu invers. Daca o lege este proasta atunci trebe inlaturata sau inlocuita/modificata !.

 9. Babacu a spus: 16 decembrie 2016, ora 11:36

  Am citit pe aici un titlu „Dragnea devine un lider foarte popular”, articolul nu l-am citit. „popular” pentru cine? Pentru gloata de analfabeti si oportunisti care l-a votat? Un infractor condamnat definitiv poate fi un reper moral? Poate la romani, ca in rest… Sau crede cineva in aberatiile debitate ieri de Dragnea la televizor? Dupa 5 minute am schimbat canalul ca n-am mai suportat. Avem de-a face cu un megaloman si un iresponsabil. Ce vrea sa faca cu banii, sa-i imparta pe toti la oameni? Unde e dezvoltarea, unde e crearea de noi locuri de munca, unde e cercetarea? Unde sint autostrazile? S-a consultat cu specialistii in economie, sau doar cu politrucii lui? Exact la fel a facut Ponta, impartea bani la popor dar nu se lucra pe nici o autostrada pentru ca nu mai raminea nimic. Ne asteapta vremuri grele cu Dragnea, urmeaza „teleormanizarea” Romaniei, vom depinde toti de pomenile date de domnul Dragnea care, bineinteles, n-a uitat sa ne spuna ca Ciolos l-a sunat de mai multe ori pe telefon dar ca nu i-a raspuns.

 10. Dac Bulibas a spus: 16 decembrie 2016, ora 11:28

  @Babacule !, Eu n-am injurat pe nimeni numai mi-am spus parerea in legatura cu fiecare……Dar cu presedintele Diletant al romanilor cum ramane ?, pana in acest moment conform deciziei instantei (proces pierdut !!!) se pare ca a obtinut o locuinta prin fraudare ! ( a facut recurs….). Dragnea din lipsa de probe suficiente a fost condamnat cu suspendare adica , a fost suspendat, pus pe liber sa faca ce vrea !, nu i s-a interzis nimica !!!. Si atunci care-i treaba ? , puneti la indoiala decizia instantei ?. Unde scrie ca mortii n-au drept de vot ?, ca unii isi exercita si altii nu asta-i problema lor ca si in cazul viilor. Cine a pus mortii pe liste si le-a lasat/uitat in evidenta populatiei, Dragnea ??? (nu cred !). Asa cum exista oameni vii declarati morti asa pot exista si oameni morti declarati vii, in Romania totul este posibil- tara tuturor posibilitatilor !. Inca nu v-ati obisnuit cu asta ?. Mircea Geoana a fost presedinte o noapte, cand s-a sculat nu a mai fost presedinte !. Ha,ha, ha….. Si atunci despre ce vorbim ?, pe cine condamnam ?….

 11. Dan.C a spus: 16 decembrie 2016, ora 08:16

  Vasile tata,vezi ca suntem in democratie,nu in COMUNISM.In democratie fiecare cetatean este nevinovat pana cand JUSTITIA decide altfel.
  Ori dvs.judecati dupa niste fapte care probabil sunt reale ,dar JURIDIC nefinalizate…in consecinta aveti cel putin doua probleme;
  1.sunteti complet paralel cu regulile democratice,adica separarea puterilor in stat.
  2.aveti mari probleme de percepere si analiza pe tema,adica ce are… sula cu prefectura.Aici intrebarea era,,Este potrivit ca premier Liviu Dragnea?” si ce raspundeti dvs?Acum cititi ce ati scris dvs.
  Oare cum m-ati cataloga dvs.daca m-ati intreba,de exemplu,unde este hotelul Dacia si eu asi spune…araturile de toamna sunt nefinalizate?! Ei ce-ati spune?Ca sunt dus ,nu?
  Observatiile le fac pe motiv ca in tara aceasta se gasesc tot felul de semidocti si distrugatori de tara,care vor sa ne faca sa intelegem ca ANORMALUL este NORMAL si NORMALUL ANORMAL.
  Nu v-ar fi rusine … !

 12. Vasile a spus: 15 decembrie 2016, ora 16:42

  Klaus Johanis are 6 case pe care le-a plătit din banii obţinuţi din meditaţii. Acei bani au constituit un venit realizat dar oare a plătit un impozit oarecare după venit sau el a fost un privilegiat suspus. Acesta neavând copii se gândeşte oare la viitorul ţării că în loc să perpetueze specia umană i-a fost gândul doar să aibă cât mai multe imobile oare a devenit impotent având gândul să dea cât mai multe meditaţii şi să strângă cât mai mulţi bani şi sâ cumpere cât mai multe case câ spun specialişti că unele persoane cu astfel de ambiţii nu au chef să facă dragoste. Acuma se dă mare că cu noroc a ajuns preşedinte şi poate doar să bea, să mănânce şi să fie sămânţă de scandal. Să-i fie ruşine!

 13. Dac Bulibas a spus: 15 decembrie 2016, ora 11:04

  @Babacule !, Eu n-am injurat pe nimeni numai mi-am spus parerea in legatura cu fiecare……Dar cu presedintele Diletant al romanilor cum ramane ?, pana in acest moment conform deciziei instantei (proces pierdut !!!) se pare ca a obtinut o locuinta prin fraudare ! ( a facut recurs….). Dragnea din lipsa de probe suficiente a fost condamnat cu suspendare adica , a fost suspendat, pus pe liber sa faca ce vrea !, nu i s-a interzis nimica !!!. Si atunci care-i treaba ? , puneti la indoiala decizia instantei ?. Unde scrie ca mortii n-au drept de vot ?, ca unii isi exercita si altii nu asta-i problema lor ca si in cazul viilor. Cine a pus mortii pe liste si le-a lasat/uitat in evidenta populatiei, Dragnea ??? (nu cred !). Asa cum exista oameni vii declarati morti asa pot exista si oameni morti declarati vii, in Romania totul este posibil- tara tuturor posibilitatilor !. Inca nu v-ati obisnuit cu asta ?. Mircea Geoana a fost presedinte o noapte, cand s-a sculat nu a mai fost presedinte !. Ha,ha, ha….. Si atunci despre ce vorbim ?, pe cine condamnam ?….

 14. Doar daca vrem sa ne facem de ras in lume a spus: 15 decembrie 2016, ora 07:55

  @Satmarean: Daca esti asa tare in taste, poate ne si arati dosarul in care Iohannis e anchetat penal. Ah, nu exista dosarul? Inseamna ca Dragnea e mai penal, fiindca el a fost CONDAMNAT.

 15. Satmarean a spus: 14 decembrie 2016, ora 21:44

  Dacă avem un preşedinte penal de ce nu si un prim ministru?????? Cine e mai penal? Unul de la care i s-au luat casa sau unu căruia i s-au făcut numai lui un dosar în legătură cu referendumul si restul au fost achitaţi!!!!!!!!!

 16. Babacu a spus: 14 decembrie 2016, ora 14:20

  @Dac Bulibas: pana mai ieri ai injurat pe pesedisti ca la usa cortului. Acum cind ai vazut ca vor sa ia UDMR-ul la guvernare te-ai sucit cu 180 grade. Halal „echidistant”!

 17. D-REX a spus: 14 decembrie 2016, ora 14:05

  HINDUSHUN halgas.Numai prostii debitezi.

 18. Gogol Bordello a spus: 14 decembrie 2016, ora 13:54

  @Dac Bulibas: Hahahah, adica in Teleorman chiar au votat mortii la Referendum??? Esti penibil, amigo!

 19. Dac Bulibas a spus: 14 decembrie 2016, ora 13:21

  Cu justitia partinica actuala oricine poate fi condamnat chiar si numai in baza unor asa-zisa ” suspiciuni rezonabile ” asa cum au mai fost cazuri fara ca „condamnatul” sa fie prins pe fapta !. Eu nu am incredere in justitia romaneasca actuala care cantareste cu doua unitati de masura in functie de interese. (Vezi multitudinea de procese la CEDO pierdute de statul roman in urma caruia platim cu totii mai putin justitiarii/vinovatii care au dat decizii eronate !!!)

 20. Doar daca vrem sa ne facem de ras in lume a spus: 14 decembrie 2016, ora 09:30

  Daca vrem sa ne facem tara de ras in toata lumea cu un premier CONDAMNAT la inchisoare, atunci DA, merita sa fie premier.

 21. Dan.C a spus: 14 decembrie 2016, ora 08:14

  Doamne, cata minte va mai trebuie sa judecati NORMAL?!
  Pai nu va ajuns un oltean dictator,acum vreti unul infractor oltean la butoane.
  Ce oameni are natia asta,mai frate,care prin prostia DETINUTA si ETALATA PRACTIC,aduc tarii un dezastru mai mare decat un razboi.
  Nu va e rusine sa fim in U.E si NATO,cu un premier INFRACTOR.
  Dar pana la urma urmei de ce nu?Doar nu suntem noi romanii facuti hoti de toate popoarele civilizate?Deci in consecinta, nu putem exita ca natie fara un infractor Prim Ministru,nu-i asa?!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.