20.08.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 01.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 03.30 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Iubirea ca artă şi ştiinţă. 04.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Sorin Berindei. 05.30 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Vacanţa perfectă. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 09.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Copiii, tehnicile de meditaţie şi relexare. 10.10 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Porcii de mangaliţa între mit şi realitate. 11.00 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiuni: Capcanele reţelelor de socializare. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcela Papici, Tallian Cristian. Titlul emisiuni: Tragedia de la Caracal şi îngrijorările părinţilor.(reluare) 13.30 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Romeo Nicoară, Ciprian Crăciun, Radu Panait. Titlul emisiunii: Se rupe coaliţia de guvernare?(reluare) 15.30 Teleshopping 15.45 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni:Efectele muzicii în tândul adolescenţilor. 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 17.30 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Centru olimpic de sport la Satu Mare. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Prevenţa cardiovasculară. 18.30 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Laczko Eva (reluare) 23.00 Portret de artist

Este normal ca Franţa să se răzbune pe Siria după atentatele din Paris?

Scris de I. Z., 18 noiembrie 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

siria-atacFranţa a început contraofensiva împotriva Statului Islamic în Siria. Potrivit Ministerului francez al Apărării, avioanele de vânătoare ale Hexagonului au distrus, în urma unui bombardament de amploare un comandament jihadist şi o tabără de antrenament din Rakka, oraş considerat capitală de către terorişti.

Presa americană a dezvăluit că atacatorii din Paris au comunicat cu jihadişti din Statul Islamic înainte de atentate. În acelaşi timp, autorităţile din Turcia au anunţat că au dejucat un atentat terorist de amploare chiar în ziua tragediei din Paris. De partea lor, ministrul de Interne al Franţei a declarat că atentatele au fost organizate de o celulă teroristă din Belgia.

Aviatia franceza a lansat 20 de bombe de mari dimensiuni in nordul Siriei, ca raspuns la cele intamplate la Paris. Autoritatile Frantei sustin ca au fost distruse mai multe puncte ale teroristilor. Cele mai importante dintre ele fiind un centru de comanda si o tabara de antrenamente. Bombardamentele au foste efectuate asupra taberei sunite Statul Islamic, care a revendicat atentatele din Paris. Statul Islamic a luat Franta peste picior, precizand ca a bombardat un oras pustiu si nu exista victime.

O intervenţie a forţelor speciale franceze Raid a avut loc miercuri dimineaţă la Saint-Denis, o localitate situată la periferia Parisului, unde s-au putut auzi numeroase focuri de armă şi detonări, locuitorii fiind avertizaţi să rămână în case. Operaţiunea l-ar viza pe presupusul organizator al atentatelor de vineri seara de la Paris, Abdelhamid Abaaoud. Trei persoane vizate de operaţiune ar fi fost ucise, inclusiv o femeie-kamikaze, care şi-a detonat centura explozivă, iar alte trei persoane ar fi fost arestate.

Punem cititorilor noştri următoarea întrebare:

Este normal ca Franţa să se răzbune pe Siria?

Abonează-te acum Online!
 1. Eugen a spus: 20 noiembrie 2015, ora 19:26

  Atentatele teroriste reprezinta efectul la cauza !. Niciun stat arab sau ISIS-ul nu a venit cu avioane militare sa bombardeze Europa sau SUA pt. a ne impune stapanirea lor ci dimpotriva, SUA, Franta si aliatii lor au efectuat bombardamente in tarile arabe independente pt. a pune stapanire pe bogatiile acestora. Cred ca aceste atentate teroriste nu ar fi avut loc daca marile puteri nu se amestecau in treburile interne ale acestor state arabe. Niciun Imperiu nu a rezistat dorintei de libertate ale popoarelor pe care doreau sa puna stapanire. In fond ce cauta Franta, SUA si Rusia in Siria, imi poate explica cineva ?, dar SUA in Irak si Afganistan ?. SUA ar fi trebuit sa traga niste concluzii mai sanatoase dupa razboiul pierdut intr-un mod rusinos din Vietnam !.

 2. Silvia a spus: 18 noiembrie 2015, ora 19:22

  Ce titlu si ce sondaj e acesta?

 3. Silvia a spus: 18 noiembrie 2015, ora 19:19

  Ce titlu si ce sondaj e acest?

 4. Deutschland über alles a spus: 18 noiembrie 2015, ora 11:51

  Lupta e impotriva ISIS, nu a Siriei. Siria nu reprezinta Statul Islamic, deci intrebarea e una tip capcana. Corect ar fi fost: „Este normal ca Franta sa se razbune pe Statul Islamic?”, iar raspunsul e DA, fiindca e o organizatie terorista care are membri si pe teritoriul Uniunii Europene.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.