03.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Gabriel Leş, Octavian Petric, Diana Zorescu. Titlul emisiunii: Medicii care lucrează cu bolnavii covid vor primii bonus 500 de euro.(reluare) 01.00 Ştiri 01.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 03.00 Sport 04.30 Spectacol simfonic la Filarmonica Dinu Lipati din Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Gabriel Leş, Octavian Petric, Diana Zorescu. Titlul emisiunii: Medicii care lucrează cu bolnavii covid vor primii bonus 500 de euro.(reluare) 09.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Aurelia Pop. 10.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia 10.55 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Despre icoane, sfinţi şi Muntela Athos. 11.41 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş.Titlul Emisiunii: Mieii de Paşti îşi aşteaptă cumpărătorii. 13.25 Panoramic Sportiv cu Ionuţ Blăjean. Titlul emisiunii: Ce obiective au secţiile sportive de la CSM Satu Mare. 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Beniamin Urs, Gabriel Leş, Octavian Petric, Diana Zorescu. Titlul emisiunii: Medicii care lucrează cu bolnavii covid vor primii bonus 500 de euro.(reluare) 15.15 Teleshopping 15.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Ioan Pop. Titlul emisiunii: Lucrări urgente în zilele ce urmează. 16.50 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 18.00 Audienţe în direct, cu Victor Constantinovici (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct Victor Constantinovici (reluare)

Este normal ca Franţa să se răzbune pe Siria după atentatele din Paris?

Scris de I. Z., 18 noiembrie 2015 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

siria-atacFranţa a început contraofensiva împotriva Statului Islamic în Siria. Potrivit Ministerului francez al Apărării, avioanele de vânătoare ale Hexagonului au distrus, în urma unui bombardament de amploare un comandament jihadist şi o tabără de antrenament din Rakka, oraş considerat capitală de către terorişti.

Presa americană a dezvăluit că atacatorii din Paris au comunicat cu jihadişti din Statul Islamic înainte de atentate. În acelaşi timp, autorităţile din Turcia au anunţat că au dejucat un atentat terorist de amploare chiar în ziua tragediei din Paris. De partea lor, ministrul de Interne al Franţei a declarat că atentatele au fost organizate de o celulă teroristă din Belgia.

Aviatia franceza a lansat 20 de bombe de mari dimensiuni in nordul Siriei, ca raspuns la cele intamplate la Paris. Autoritatile Frantei sustin ca au fost distruse mai multe puncte ale teroristilor. Cele mai importante dintre ele fiind un centru de comanda si o tabara de antrenamente. Bombardamentele au foste efectuate asupra taberei sunite Statul Islamic, care a revendicat atentatele din Paris. Statul Islamic a luat Franta peste picior, precizand ca a bombardat un oras pustiu si nu exista victime.

O intervenţie a forţelor speciale franceze Raid a avut loc miercuri dimineaţă la Saint-Denis, o localitate situată la periferia Parisului, unde s-au putut auzi numeroase focuri de armă şi detonări, locuitorii fiind avertizaţi să rămână în case. Operaţiunea l-ar viza pe presupusul organizator al atentatelor de vineri seara de la Paris, Abdelhamid Abaaoud. Trei persoane vizate de operaţiune ar fi fost ucise, inclusiv o femeie-kamikaze, care şi-a detonat centura explozivă, iar alte trei persoane ar fi fost arestate.

Punem cititorilor noştri următoarea întrebare:

Este normal ca Franţa să se răzbune pe Siria?

Abonează-te acum Online!
 1. Eugen a spus: 20 noiembrie 2015, ora 19:26

  Atentatele teroriste reprezinta efectul la cauza !. Niciun stat arab sau ISIS-ul nu a venit cu avioane militare sa bombardeze Europa sau SUA pt. a ne impune stapanirea lor ci dimpotriva, SUA, Franta si aliatii lor au efectuat bombardamente in tarile arabe independente pt. a pune stapanire pe bogatiile acestora. Cred ca aceste atentate teroriste nu ar fi avut loc daca marile puteri nu se amestecau in treburile interne ale acestor state arabe. Niciun Imperiu nu a rezistat dorintei de libertate ale popoarelor pe care doreau sa puna stapanire. In fond ce cauta Franta, SUA si Rusia in Siria, imi poate explica cineva ?, dar SUA in Irak si Afganistan ?. SUA ar fi trebuit sa traga niste concluzii mai sanatoase dupa razboiul pierdut intr-un mod rusinos din Vietnam !.

 2. Silvia a spus: 18 noiembrie 2015, ora 19:22

  Ce titlu si ce sondaj e acesta?

 3. Silvia a spus: 18 noiembrie 2015, ora 19:19

  Ce titlu si ce sondaj e acest?

 4. Deutschland über alles a spus: 18 noiembrie 2015, ora 11:51

  Lupta e impotriva ISIS, nu a Siriei. Siria nu reprezinta Statul Islamic, deci intrebarea e una tip capcana. Corect ar fi fost: „Este normal ca Franta sa se razbune pe Statul Islamic?”, iar raspunsul e DA, fiindca e o organizatie terorista care are membri si pe teritoriul Uniunii Europene.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.