Eşecul primarilor USR-işti în gestionarea sistemului de termoficare: cum e Capitala, aşa-i şi Timişoara!

Scris de I. Z., 26 ianuarie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Dezastrul din Bucureşti şi Timişoara în asigurarea încălzirii pe timp de iarnă pentru cetăţeni este ilustrativ pentru incapacitatea managerială a primarilor susţinuţi de USR în administraţia publică locală. Asemănarea dintre cele două municipii în privinţa problemelor grave din sistemul de termoficare nu este deloc întâmplătoare.

Şi în Bucureşti, şi în Timişoara, locuitorii suferă crunt de frig în case, şcoli şi spitale, pentru că cei doi edili au întârziat nepermis de mult pregătirile de iarnă sau pentru că, din indolenţă sau aroganţă, au afectat grav finanţarea serviciului public de termoficare. În timp ce în Capitală Nicuşor Dan a întârziat să depună în termenul legal solicitarea pentru ajutorul de la Guvern pentru subvenţia la gigacalorie, la Timişoara Dominic Fritz a falimentat sistemul de termoficare pentru că nu a achitat certificatele verzi.

Atât primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, cât şi primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, au obţinut votul cetăţenilor pe baza unui discurs populist al USR, centrat pe promisiunea schimbării clasei politice, care însă nu poate suplini nerozia şi impotenţa administrativă de care au dat dovadă după ce s-au instalat în funcţiile de primar.

Nici măcar promisiunea schimbării clasei politice nu a fost onorată. În timp ce primarul din Bucureşti a intrat în atenţia DNA din cauza unor probleme de corupţie, primarul din Timişoara nu a fost capabil nici până în momentul de faţă să îşi clarifice problema studiilor pe care pretindea că le-a absolvit. Deci, eşec pe toată linia!

Biroul de presă al PSD

Abonează-te acum Online!
 1. mutu2 a spus: 27 ianuarie 2022, ora 19:45

  Pentru că sunt singuri împotriva tuturor. Pe aceşti primari de la USR nu-i mai susţine nimeni . PSD , PNL şi UDMR sunt împotriva lor.

 2. Dac Bulibas a spus: 26 ianuarie 2022, ora 13:33

  In careva din serile trecute ne-a fost prezentat pe canalul TV Antena 3 modul cum au procedat populatia din Ucraina fata de politicienii mincinosi, hoti si corupti din Ucraina alesi de catre ei !. Multimea infuriata i-a asteptat in fata locuintelor acestora sau la iesirea din sediul unde acestia isi desfasurau activitatea, le primeau cu injuraturi, scuipaturi, timp in care unii le-au luat pe sus ( ridicat, pe unii chiar i-au dezbracat de hainele pe care le purtau lasandu-le doar cu chilotii pe ei) dupa care le-au azvarlit in TOMBERON , au turnat ceva ulei inclusiv pe capul BORFASULUI politic, au scuturat faina de grau sau cenusa peste acesta dupa care l-au lasat sa plece in voia lui !!!!. Asta merita politicienii mincinosi, nemernici, hoti, corupti, tradatori de tara si de neam care muncesc impotriva populatiei !!!. Asta a trebuit politicienilor ucraineni ca sa inteleaga ca ori vor trece la sentimente mai bune fata de populatie si tara, ori vor parasi posturile pe cere le ocupa ca de nu, asa vor pati cum au patit !!!. De atunci in Ucraina se pare ca politicienii si-au insusit bine lectia primita binemeritata si au trecut la treaba in slujba cetatenilor pt. care au fost alesi si retribuiti !. Poate asta asteapta si politicienii din romanica ca sa se puna serios pe treaba in folosul poporului roman sau sa plece pt. a lasa locul altora dispusi sa munceasca inspre binele poporului roman !. La fel ar trebui procedat si cu NICUSOR respectiv, FRITZ ca sa le vina mintea la cap si sa se puna pe treaba sau sa renunte la functia pe care o detin in mod nemeritat obtinuta in urma unor minciuni electorale ( promisiuni neindeplinite/neonorate… ) si sa nu-si mai bata joc de cetateni !. Nici un roman nu merita sa inghete in case sau sa moara de foame sau lipsa de medicamente din cauza politicienilor incompetenti, mincinosi si imbecili !!!.
  Reamintesc politicienilor incompetenti si imbecili care nu-si cunosc OBLIGATIILE fata de cetateni:

  CONSTITUTIA ROMANIEI
  Art. 47 – Nivelul de trai
  (1) Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent.
  Ca urmare, NU foamete, frig in case, lipsuri, si jaf ordinar legalizat de ei pe care ni le ofera !!!!.

 3. IORDAN a spus: 26 ianuarie 2022, ora 11:31

  Un avertisment din partea celor care au adus tara in starea care este pentru cei care indraznesc sa iasa din rand si sa voteze impotriva sistemului.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517