Episcopul Vasile Bizău slujeşte duminică la biserica de pe Cloşca cu ocazia hramului | Informaţia Zilei

Episcopul Vasile Bizău slujeşte duminică la biserica de pe Cloşca cu ocazia hramului

Scris de Mihaela Ghiţă, 26 iunie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Parohia Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel de la intrarea pe bulevardul Cloşca din municipiul Satu Mare îi va sărbători, duminică, 28 iunie, ora 10.00, pe sfinţii săi ocrotitori.

În mijlocul credincioşilor se va afla şi episcopul locului, PS Vasile Bizău, care va celebra liturghia. Sâmbăta seara, de la ora 18.00, se va celebra şi taina Sfântului Maslu de obşte, iar cuvântul de învăţătură va fi rostit de pr. Bonea Daniel.

Preotul Florin Fodoruţ, parohul bisericii menţionează faptul că la aceste slujbe participanţii sunt rugaţi să respecte normele sanitare prevăzute de lege: dezinfectarea mâinilor la intrarea în biserică, purtarea măştii în mod corect, distanţarea fizică prin aşezarea pe locurile indicate din biserică.

Părintele paroh împreună cu Consiliul parohial îi invită cu creştinească dragoste pe toţi sătmărenii să participe la sărbătoarea sfântului lăcaş.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517