Emanuel Gyenes a devenit lider în campionatul de enduro | Informaţia Zilei

Emanuel Gyenes a devenit lider în campionatul de enduro

Scris de Ionuţ Blăjean, 14 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Emanuel Gyenes a concurat în weekend la cea de-a doua etapă din cadrul Campionatului Naţional de enduro al Ungariei. Aceasta s-a desfăşurat în localitatea Ber şi a strâns sute de piloţi din România, Ungaria, Slovacia, la diferite clase.

Sătmăreanul de la Autonet Motorcycle Team a încheiat etapa pe locul 3, după slovacii Sevela Miroslav şi Halgas Patrik. Chiar dacă nu s-a impus, sătmăreanul a devenit liderul campionatului la final, cu un punct în plus. În ceea ce priveşte clasa Alpe Adria E3, acolo Gyenes s-a clasat al doilea după Sevela Miroslav. Podiumul a fost completat de Kubik Richard din Ungaria.

Amintim că Emanuel Gyenes este angrenat azi în campionatul amintit mai sus, dar şi în cel de endurocross, tot al Ungariei. Totodată, Gyenes va participa şi la Red Bull Romanics, ediţia 2019 fiind programată pentru perioada 30 iulie – 3 august.Va fi ediţia cu numărul 16, iar sătmăreanul este singurul care a participat şi a terminat toate ediţiile.

Pilotul nostru se pregăteşte pentru Raliul Dakar 2020 care se va desfăşura în Arabia Saudită în luna ianuarie.

Ediţia 2020 va lua startul pe 5 ianuarie în Jeddah, al doilea cel mai mare oraş al ţării. Ziua de odihnă este de 11 ianuarie, iar concurenţii o vor petrece la Riyadh. Raliul Dakar 2020 se va încheia şase zile mai târziu, după un total de aproximativ 9.000 de kilometri şi 12 probe speciale. Linia de finiş este în Al-Qiddiya, aproape de capitala Arabiei Saudite. Pentru Gyenes va fi a zecea participare din carieră şi astfel că va deveni o legendă a acestui dificil raliu.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345