Elevii de 10 la Evaluarea Naţională, felicitaţi la Prefectură

Prefectul Radu Roca, alături de directorul Cancelariei, Radu Iancu şi inspectorul şcolar general adjunct Adrian Micovschi, a invitat joi, 28 iulie, pentru un moment festiv în Sala Mică a Prefecturii elevii de 10 ai judeţului Satu Mare la examenul de Evaluare Naţională 2022, însoţiţi de diriginţi şi directorii şcolilor în care au încheiat pregătirea gimnazială.

Câmpean Theodora şi Tomşa Ana de la Şcoala Gimnazială ”Constantin Brâncoveanu”, Rus Marius Andrei de la Şcoala Gimnazială Călineşti-Oaş, Nicoară Lorena de la Şcoala Gimnaziala “Grigore Moisil” Satu Mare şi Roşianu Ada de la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” Satu Mare au primit câte un buchet de flori şi

felicitări din partea prefectului judeţului.
”Este încununarea unor eforturi susţinute de 8 ani, ale voastre, ale părinţilor şi poate a bunicilor voştri, a profesorilor. Nu este întâmplător şi meritaţi toate aprecierile noastre. Sper să ne revedem şi peste 4 ani, după finalizarea liceului ca absolvenţi cu bacalaureat de 10. Vă doresc mult succes în continuarea pregătirii şcolare şi acum, o vacanţă de vară binemeritată!” – le-a transmis prefectul Radu Roca.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517