Elevi în Săptămâna Verde prinşi în baruri de poliţişti

În cursul zilei de 20 martie, poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică-Compartimentul Poliţiei de Proximitate Satu Mare, împreună cu Biroul de Siguranţă Şcolară din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, au organizat şi desfăşurat o acţiune în municipiu, pentru prevenirea abandonului şi absenteismului şcolar şi a consumului de alcool şi tutun, în rândul elevilor.

Totodată, poliţiştii au desfăşurat activităţi pentru prevenirea şi combaterea oricăror fapte antisociale care ar putea fi comise de către tineri şi care ar afecta climatul de ordine şi siguranţă publică.

În acest sens, poliţiştii au efectuat 13 verificări la unităţile de alimentaţie publică şi au legitimat şi verificat în bazele de date peste 40 de elevi.

Cu ocazia desfăşurării activităţilor, poliţiştii au atras atenţia elevilor asupra obligativităţii respectării legislaţiei în vigoare şi a consecinţelor rezultate din săvârşirea unor fapte care intră în sfera infracţionalităţii.
Acţiunea a beneficiat şi de sprijinul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 23 martie 2023, ora 09:15

    Ar trebui sa va luati si de cei care parcheaza neregulamentar pe trotuare respectiv, pe pistele pt. biciclisti , nu credeti ?…..

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517