Elevi în practică la Inspectoratul de Jandarmi Satu Mare

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare găzduieşte în această perioadă un stagiu de practică în cadrul unităţii. Elevii provin din cadrul Şcolilor Militare de Subofiţeri Jandarmi de la Fălticeni şi Drăgăşani. Pentru ca tinerii să aibă parte de un stagiu de practică cât mai eficient, au fost repartizaţi unor jandarmi cu experienţă profesională care-i vor consilia şi monitoriza permanent pe întreaga perioadă de pregătire.

În perioada stagiului, elevii jandarmi, vor participa la misiunile unităţii, în cadrul cărora vor putea pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs în cadrul misiunilor de ordine publică. “Cei 8 elevi – jandarmi sunt originari de pe meleaguri sătmărene, au fost selecţionaţi şi recrutaţi la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare, iar noi ne dorim ca la finalizarea studiilor aceştia să fie repartizaţi în unitatea noastră. Succes în activitate!”, precizează IJJ Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
  1. Viorel a spus: 12 august 2022, ora 12:08

    Baieti frumosi din pacate lenesi , puturosi si corupti.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517