Ecaterina Andronescu a fost demisă de la Ministerul Educaţiei | Informaţia Zilei

Ecaterina Andronescu a fost demisă de la Ministerul Educaţiei

Scris de Vasile Nechita, 03 august 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu a fost demisă vineri de premierul Dăncilă din funcţia de ministru al Educaţiei după ce a declarat joi seară la Antena 3, în legătură cu crimele de la Caracal, că ea a învăţat să nu se urce în maşină cu oameni necunoscuţi.


Anunţul a fost făcut de Viorica Dăncilă pe Facebook:
Am decis să o demit astăzi pe doamna Ecaterina Andronescu din funcţia de Ministru al Educaţiei pentru declaraţiile profund greşite făcute recent în cadrul unei emisiuni televizate…

Abonează-te acum Online!
  1. Babacu a spus: 03 august 2019, ora 13:04

    Saraca, ce a priceput ea din acest domeniu atit de complex cum este Educatia? N-a inteles mare lucru. Nu are anvergura, problemele o depasesc. Am auzit ca a fost si rector pe la Universitatea Tehnica Bucuresti, Nu e suficient pentru a fi un ministru bun. Imi amintesc cea mai importanta actiune a dumneaei: a facut tot posibilul sa demonstreze ca Victor Ponta (pe atunci seful dinsei) nu a plagiat. Cam putin pentru un ministru.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517