23.01.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Mariana Sălăgean, Lorand Turos, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Din Germania, Iohannis atacă Guvernul României.(reluare) 01.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Cozma Irina. 02.30 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiuni:Scandal pe seama confesiunilor religioase. 05.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Arthur Piricsi. Titlul emisiuni: Arthur Piricsi – raport la 2400 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko invitat: Balogh Sándor. Titlul emisiunii: Administrarea fondurilor de vânătoare în timpul iernii. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 09.45 La Psiholog cu Mihaela Ghiţă, invitat: Delia Danea.Titlul emisiuni: Stabilirea priorităţilor.Ce e important pentru tine? 10.30 Religie, cu Laczko Eva 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Mariana Sălăgean, Lorand Turos, Ciprian Ardelean. Titlul emisiunii: Din Germania, Iohannis atacă Guvernul României.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Arthur Piricsi. Titlul emisiuni: Arthur Piricsi – raport la 2400 de zile. 14.45 Teleshopping 15.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiuni: Scandal pe seama confesiunilor religioase. 16.00 Panoramic sportiv, cu Ioînuţ Blăjan, invitat: Florin Mulcuţan. Titlul emisiunii: Noutăţi la început de an din boxul sătmărean. 16.45 Cultură 17.30 Zone Folclorice 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Cozma Irina.

E potrivită Olguţa Vasilescu ca ministru al Dezvoltării?

Scris de I. Z., 23 decembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Lia Olguţa Vasilescu

Lia Olguţa Vasilescu

Olguţa Vasilescu, până mai ieri şefă la Ministerul Muncii, a fost refuzată de preşedintele Klaus Iohannis pentru conducerea Ministerului Transporturilor, dar recompensată de colegii socialdemocraţi cu portofoliul de la Dezvoltare. Însă se aşteaptă decizia preşedintelui Iohannis.

Vasilescu a declarat că şi-a dorit foarte mult să ajungă ministru al Transporturilor şi că şi-a asumat riscul de a fi respinsă de Iohannis, pe care l-a acuzat de jocuri politice. „Eu, dacă mă uit la toată cariera mea politică de până acum, cred că am lăsat ceva în urmă, nu pot spune acelaşi lucru despre Klaus Iohannis.”

Social-democrata a condus Ministerul Muncii, a vrut să meargă la Transporturi, iar colegii i-au spus că e bună şi la Dezvoltare.

Referitor la refuzul preşedintelui de numire în funcţia de membru al Guvernului la propunerea prim-ministrului, CCR reţine că, potrivit jurisprudenţei anterioare, şeful statului are dreptul de a refuza motivat numirea propusă ori de câte ori constată că nu sunt îndeplinite condiţiile de legalitate şi poate refuza motivat, o singură dată, pe criterii „ce ţin de corespunderea persoanei în funcţia propusă”. 

„Preşedintele României nu are dreptul la o proprie opţiune în cadrul mecanismului constituţional de numire existent; la rândul său, prim-ministrul nu poate reitera propunerea de numire în funcţia de ministru, în sensul că nu poate indica aceeaşi persoană pentru aceeaşi funcţie, la acelaşi minister”, se menţionează în motivare. 

Aşadar, vă punem următoarea întrebare:

E potrivită Olguţa Vasilescu ca ministru al Dezvoltării?
Da
Nu
Nu mă interesează
Vezi Rezultate

Abonează-te acum Online!
  1. zoli a spus: 29 decembrie 2018, ora 15:26

    E buna ptr .altceva nu ptr functia de ministru A facut numai timpeni Pacat ca nu mai e Vadim ca rezolva el una doua pe vacuta

  2. Dac Bulibas a spus: 28 decembrie 2018, ora 08:49

    Ca va fi potrivita sau nu ramane de vazut. Ca ministru al Muncii in afara de cresterea salariului minim pe economie care a fost una bine venita doar tampenii a facut.( ex. aruncarea banilor in mod preferential si idiotic catre bugetari in detrimentul celor care il produc !, acordare indemnizatie de hrana pt. bugetari in valoare de 300 lei lunar respectiv, vouchere de vacanta pt. bugetari, sustinerea pensiilor speciale nerusinate, etc.) Ca ministru al Dezvoltarii, Transilvania /Ardealul in mod cert nu va fi o prioritate pt. Olteanca !!!…. Ca urmare,……..

  3. Iancu a spus: 23 decembrie 2018, ora 20:13

    Noah, numa asta ii mai lipseşte la pupăză asta

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.