20.03.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Cornel Mureşan, Silviu Zetea. Titlul emisiunii: Jurnalişti pe locuri eligibile pe listele PNL şi PSD. (reluare) 01.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Boby Tincu. 02.30 Cultură – Opera filozofică a lui Vasile Lucaciu, repusă în circulaţie dupa 130 de ani. 04.00 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu – raport la 7575 de zile. 05.00 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Influenţa anturajului asupra criminalităţii la Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko. Titlul emisiunii: Apreciere şi multă muncă. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela, Vadas Krisztian. Titlul emisiunii: Viaţa greco-catolică. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Cornel Mureşan, Silviu Zetea. Titlul emisiunii: Jurnalişti pe locuri eligibile pe listele PNL şi PSD. (reluare) 13.00 Ştiri 13.20 Panoramic sportiv, cu Ionu Blăjan, invitat: Zoltan Pataki. Titlul emisiunii: Despre forbalul judeţean cu vicepreşedintele AJF-ului sătmărean. 14.00 Teleshopping 14.25 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 15.20 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Boby Tincu. 16.20 Concert al Corurilor Bisericeşti Ortodoxe din Municipiul Satu Mare. 17.30 Zone Folclorice 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Daniela Bălu. Titlul emisiuni: Daniela Bălu – raport la 7575 de zile.

E potrivită Olguţa Vasilescu ca ministru al Dezvoltării?

Scris de I. Z., 23 decembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Lia Olguţa Vasilescu

Lia Olguţa Vasilescu

Olguţa Vasilescu, până mai ieri şefă la Ministerul Muncii, a fost refuzată de preşedintele Klaus Iohannis pentru conducerea Ministerului Transporturilor, dar recompensată de colegii socialdemocraţi cu portofoliul de la Dezvoltare. Însă se aşteaptă decizia preşedintelui Iohannis.

Vasilescu a declarat că şi-a dorit foarte mult să ajungă ministru al Transporturilor şi că şi-a asumat riscul de a fi respinsă de Iohannis, pe care l-a acuzat de jocuri politice. „Eu, dacă mă uit la toată cariera mea politică de până acum, cred că am lăsat ceva în urmă, nu pot spune acelaşi lucru despre Klaus Iohannis.”

Social-democrata a condus Ministerul Muncii, a vrut să meargă la Transporturi, iar colegii i-au spus că e bună şi la Dezvoltare.

Referitor la refuzul preşedintelui de numire în funcţia de membru al Guvernului la propunerea prim-ministrului, CCR reţine că, potrivit jurisprudenţei anterioare, şeful statului are dreptul de a refuza motivat numirea propusă ori de câte ori constată că nu sunt îndeplinite condiţiile de legalitate şi poate refuza motivat, o singură dată, pe criterii „ce ţin de corespunderea persoanei în funcţia propusă”. 

„Preşedintele României nu are dreptul la o proprie opţiune în cadrul mecanismului constituţional de numire existent; la rândul său, prim-ministrul nu poate reitera propunerea de numire în funcţia de ministru, în sensul că nu poate indica aceeaşi persoană pentru aceeaşi funcţie, la acelaşi minister”, se menţionează în motivare. 

Aşadar, vă punem următoarea întrebare:

E potrivită Olguţa Vasilescu ca ministru al Dezvoltării?
Da
Nu
Nu mă interesează
Vezi Rezultate

Abonează-te acum Online!
  1. zoli a spus: 29 decembrie 2018, ora 15:26

    E buna ptr .altceva nu ptr functia de ministru A facut numai timpeni Pacat ca nu mai e Vadim ca rezolva el una doua pe vacuta

  2. Dac Bulibas a spus: 28 decembrie 2018, ora 08:49

    Ca va fi potrivita sau nu ramane de vazut. Ca ministru al Muncii in afara de cresterea salariului minim pe economie care a fost una bine venita doar tampenii a facut.( ex. aruncarea banilor in mod preferential si idiotic catre bugetari in detrimentul celor care il produc !, acordare indemnizatie de hrana pt. bugetari in valoare de 300 lei lunar respectiv, vouchere de vacanta pt. bugetari, sustinerea pensiilor speciale nerusinate, etc.) Ca ministru al Dezvoltarii, Transilvania /Ardealul in mod cert nu va fi o prioritate pt. Olteanca !!!…. Ca urmare,……..

  3. Iancu a spus: 23 decembrie 2018, ora 20:13

    Noah, numa asta ii mai lipseşte la pupăză asta

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.