00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Dălina Lazăr, Ciprian Crăciun, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Lupta pentru candidatura la prezidenţiale se ascute. (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 02.25 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 03.15 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 04.30 Ne cheamă natura 05.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Deputat Romeo Nicoară – raport din parlament. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 09.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 10.00 Tabără de creaţie la Ocoliş 10.45 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Maria Pop. Titlul emisiunii: Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Dălina Lazăr, Ciprian Crăciun, Adelin Ghiarfaş. Titlul emisiunii: Lupta pentru candidatura la prezidenţiale se ascute. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Street Music Festival – la Satu Mare. 14.30 Teleshopping 14.50 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 15.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Deputat Romeo Nicoară – raport din parlament. 16.45 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 17.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 18.30 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 19.07.2019

După promovare a venit şi Cupa

Scris de Constantin Demian, 25 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Olimpia MCMXXI a câştigat al doilea trofeu al anului după ce a învins Oraşu Nou cu 5-4

Ediţia din acest an a etapei judeţene a Cupei României la fotbal a fost câştigată duminică de Olimpia MCMXXI, care a trecut în finală cu 5-4 (1-1 după 90 de minute) după loviturile de departajare de Talna Oraşu Nou.

Finala s-a disputat pe stadionul Someşul, în prezenţa unui public neaşteptat de numeros, circa 400 de spectatori. Olimpia MCMXXI a deschis scorul în minutul 23, când Vonet l-a învins pe portarul Miclea cu un şut din alergare, de la 16 metri, pe jos, la colţ. După acest gol echipa mai titrată, Talna, a dominat jocul dar nu a reuşit să egaleze până la pauză în ciuda mai multor ocazii, inclusiv o bară a lui Bere.

În repriza secundă dominarea celor din Oraşu Nou s-a accentuat şi, după o bară a lui Negru şi alte mari ocazii, inclusiv din situaţia de ”singur cu portarul”, Talna a egalat în minutul 80 prin golul lui Boje, şut la vinclu din colţul careului de 16 metri. Cum până la final nu s-a mai marcat, pentru desemnarea echipei câştigătoare s-a trecut direct la executarea loviturilor de departajare din punctul de la 11 metri. Iar aici jucătorii de la Olimpia MCMXXI s-au dovedit mai calmi, şi-au stăpânit mai bine emoţiile şi au transformat în goluri 4 lovituri, în timp ce jucătorii de la Talna au trimis de două ori balonul în plasă, două lovituri fiind ratate.

Pentru Olimpia au marcat în ordine Puţi, Vonet, Chivari şi Ile. Pentru Talna au marcat Negru şi Boje, în timp ce Bere şi Fedorca au ratat.

Una peste alta, un final de sezon excelent pentru Olimpia MCMXXI, o echipă înfiinţată în urmă cu un an în urma unei idei generoase, din elanul şi dragostea de fotbal, dragostea faţă de ce a însemnat Olimpia. Aşa că, iată, echipa sătmăreană încheie ”en-fanfare” sezonul cu o promovare în Liga 4 şi un trofeu important, Cupa României pe judeţ.

Olimpia MCMXXI: Crişan – Ile, Nagy, Turşuc, Filimon, Lăpuşan, Vonet, Chivari, Cuth, Puţi, :repler/ Duca, Pop, Mihai, Lakatoş, Sician, Nagy, Mitraşca. Antrenor: Nelu Donca.

Talna: Miclea – Zaharia, Boje, Bere, Demian, Homorozan, Zaslati, Kovacs, Erdei, Filip, Medve/ Fedorca, Botoş, Negru, Bute, Vasvari, Torz, Velea, Erdei. Antrenor: Lucian Homorozan.

Partida a fost arbitrată de o brigadă cu Horia Vidican la centru.

Abonează-te acum Online!
  1. Termopile a spus: 25 iunie 2019, ora 18:34

    400??? La ce meci ati fost? O poza ceva?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.