15.11.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Doina Feher, Sergiu Băbăşan, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Cât de mult ne afectează MCV?(reluare) 01.45 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 03.15 Cultură – Lansare de carte 04.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Voicu Sichet. Titlul emisiuni: Voicu Sichet – raport la 4015 de zile. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Ioan Leitner. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Cornel Mureşan, Cornel Achim. Titlul emisiunii: Poziţia guvernanţilor privind acciza pentru pălincă.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Racz Ervin. Titlul emisiunii: Reformacio cask rola szol. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Doina Feher, Sergiu Băbăşan, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Cât de mult ne afectează MCV?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Voicu Sichet. Titlul emisiuni: Voicu Sichet – raport la 4015 de zile. 14.30 Teleshopping 14,45 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessey. Titlul emisiunii: Un nou program de educaţie ecologică adresat tinerilor: Labirintul reciclării. 15.20 Cultură – Hoinar prin Satu Mare 16.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitaţi: Ciprian Prodan, Tiberiu Csik . Titlul emisiunii: În memoriamDaniel Prodan . 16.45 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratamente medicale în strainătate. 17.15 Cultură – O familie de artişti. 17.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Ioan Leitner. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Lovitura de stat din decembrie 1989.

603 elevi, nerepartizaţi la licee şi şcoli profesionale

Scris de Vasile Nechita, 11 iulie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Elevi la Evaluare Nationala

Elevi la Evaluare Nationala

Repartizarea computerizată în învăţământul liceal de stat şi în învăţământul profesional a absolvenţilor clasei a VIII-a a început luni. Au fost distribuiţi candidaţii care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2018 – 2019.


Media generală obţinută la Evaluarea Naţională constituie unul dintre criteriile pentru admiterea în învăţământul liceal de stat. Media de admitere în liceu este media ponderată între media generală obţinută la Evaluarea Naţională (cu o pondere de 80%) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (cu o pondere de 20%).
Rezultatele repartizării din judeţul Satu Mare se găsesc postate pe pagina web www.admitere.edu.ro.

În învăţământul liceal, au rămas 79 de locuri neocupate

În urma derulării etapei de admitere computerizată, la nivelul judeţului Satu Mare au fost repartizaţi 1.657 de elevi. Situaţia celorlalţi elevi se prezintă astfel: 16 elevi sunt nerepartizaţi din cauză că nu au completat suficiente opţiuni care să le permită încadrarea într-o unitate de învăţământ liceal; au ocupat locuri în învăţământul liceal din judeţul Satu Mare şi 13 elevi proveniţi din alte judeţe, care prin înscriere au avut această opţiune; 49 de elevi din judeţul Satu Mare au fost repartizaţi în învăţământul liceal în alte judeţe; la nivelul judeţului Satu Mare, sunt 79 de locuri neocupate în urma admiterii computerizate.

În învăţământul profesional mai sunt 514 locuri neocupate

În prima etapă de admitere a absolvenţilor clasei a VIII-a în învăţământul profesional şi învăţământul profesional dual, pentru anul şcolar 2018-2019, au fost admişi 545 de elevi, din care 104 la învăţământul profesional dual. Mai sunt 514 locuri neocupate, din care 235 la învăţământul profesional dual.

Calendarul admiterii în învăţământul liceal şi profesional

Până în 13 iulie, candidaţii repartizaţi la învăţământul liceal îşi depun dosarele de înscriere la unităţile de învăţământ liceal. Candidaţii care nu îşi depun dosarele de înscriere se consideră retraşi, iar locurile corespunzătoare sunt declarate neocupate. În data de 18 iulie 2018, ora 10.00, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare, va avea loc rezolvarea de către comisia judeţeană de admitere a situaţiilor speciale apărute după etapa de repartizare computerizată. Este vorba de candidaţii care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi de candidaţii care nu au participat sau au participat, dar nu au fost repartizaţi în etapa repartizării computerizate.
Candidaţii aflaţi în una din situaţiile precizate mai sus se adresează Comisiei judeţene de admitere, în perioada 16-17 iulie 2018, prin completarea unei cereri specifice şi depunerea dosarului care trebuie să conţină: foaia matricolă pentru clasele V-VIII, adeverinţa cu notele şi media generală obţinute la Evaluarea Naţională, copia certificatului de naştere, copia cărţii de identitate şi fişa medicală.
Informaţii referitoare la etapa a II-a de admitere în învăţământul liceal, învăţământul profesional şi învăţământul dual, care se va desfăşura începând cu 31 august 2018, se găsesc în Broşura de admitere publicată pe pagina web a Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare www.satmar.ro, la secţiunile Admiterea în învăţământul liceal, respectiv Admiterea în învăţământul profesional.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.