00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 01.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 02.25 Ne Cheamă Natura 03.25 Portret de artist 04.15 Concert Samus Quit Art - la Poesis 05.20 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Viorel Verzeş. Titlul emisiuni: Cât de sigur e sistemul de pensii de stat?(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Ziua pomiculturii sărbătorită la Săuca. 10.30 Religie cu Eva Laczko, invitaţi: Pallai Bela, Roman Janos. Titlul emisiunii: Retrospectiva vizitei papale. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Mariana Săllăgean, Beniamin Urs, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Ce decizii au luat liderii coaliţiei PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni cu tânăra generaţie în scop ecologic. 14.10 Teleshopping 14.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitat: Georgiana Marina. 15.40 Prieteni necuvântători cu Alina Blejan, invitat: Zoltan Szabo, dresor de câini. 16.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Bogdan Georgescu. Titlul emisiunii: Scriitorii de expresie maghiară din Carei sunt mai cunoscuţi în Ungaria. 17.20 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Gheorghe Sabău. Titlul emisiunii: Box în weekend: Cupa Voinţa – memorial Timofie Pogăciaş şi Liviu Gheţe. 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Sînziana Cristea. Titlul emisiuni: Sînziana Cristea 4420 raport la de zile. 25.06.2019

După ce s-au cheltuit 7 milioane de lei, procedurile vor fi reluate la Podul Decebal (Foto)

Scris de Ioan Aniţaş, 06 iunie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

De câţiva ani, sătmărenii şi toţi cei care traversează Podul Decebal din Satu Mare au cam ridicat frecvent ochii spre cer, rostind cuvinte neprotocolare şi nu de laudă adresate municipalităţii, dar şi firmei implicate în realizarea lucrărilor de reabilitare a podului.

Periodic au fost făcute recepţii în ceea ce priveşte cantitatea şi calitatea lucrărilor executate, fiind cheltuite în timp peste 7 milioane de lei, cu TVA inclus.

Ieri au fost inventariate lucrările

Iată că în cursul zilei de miercuri, 5 iunie, a fost convocată o nouă recepţie, dar de factură specială, neinclusă în procedurile standard. Recepţia despre care facem vorbire se referă la inventarierea lucrărilor prevăzute în proiectul de reabilitare a Podului Decebal, în vederea rezilierii contractului de execuţie. Urmările unui asemenea demers sunt relativ uşor de intuit: lucrarea necesită un proiect nou de execuţie, organizarea licitaţiei pentru execuţie, nu în ultimul rând execuţia în sine. Lucrările despre care vorbim, în urma rezilierii contractului de execuţie, s-ar putea relua poate peste un an, poate peste doi, timp în care Primăria şi Consiliul Local vor fi în situaţia de a interveni periodic pentru a face o serie de reparaţii în vederea asigurării unor condiţii minime decente de circulaţie.

Beneficiarul, Primăria şi Consiliul Local Satu Mare – prin Maskulik Csaba city manager, a invitat executantul – Drum Inserv Zalău, reprezentat de Cosmina Cozma, proiectantul, dirigintele de şantier, responsabili din cadrul primăriei, pentru a evalua volumul lucrărilor executate până în acest moment. Această recepţie inedită avea ca obiectiv rezilierea contractului de execuţie.

Mai multe în ediţia tipărită a cotidianului Informaţia Zilei din 6 iunie 2019 (sau abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 08 iunie 2019, ora 10:26

    Asa se castiga usor bani frumosi !…… Pacala si Tandala…… Daca legislatia le permite. Nimeni nu este tras la raspundere, nu trebe sa plateasca banii inapoi, asta-i Romania paradisul hotilor.

  2. zoli a spus: 06 iunie 2019, ora 16:23

    Tov.Maskurlik cit mai ai de gind sa stai in primaria satmareana ,noi suntem satuli de minciunile si afacerile dubioase pe care le faci si te rugam frumos sa te cari dracului Gabika dai un picior in fund sa nu-l mai vedem sau lucrati impreuna ?

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.