Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare)01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 03.50 Mesager educaţiona, cu Vasile Nechita, invitat: Vlaicu Popescu. Titlul emisiuni: Învăţământul dual la Colegiul Tehnic Unio- Traian-Vuia. 04.45 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Nicolae Popan. Titlul emisiunii: Carnea de struţ. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Prinzinger Zsoka. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Vânătoarea între pasiune şi necesitate (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Ilyes Ilona. 09.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc,invitat: Mark Nagy Janos. Titlul emisiunii:Noutăţi în custodia ariei protejate de pe râul Tur. 10.15 La psiholog, Ioana Vladimirescu,invitat: Adriana Laszlo.Titlul emisiuni: Obiceiurile fericirii. 10.50 Religie, cu Eva Laczko , invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: De la Înviere Mântuitorul până la Înălţarea la cer. 11.40 Teleshopping 12.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Kereskenyi Gabor,Adrian Albu, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Este afectat bugetul primăriei de revoluţia fiscală.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Romeo Poiană. Titlul emisiuni: Romeo Poiană – rapor la 6685 de zile. 14.30 Teleshopping 14.45 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii:Monitorizarea lucrărilor agricole prin satelit. 15.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Călin Durla. 16.45 Panoramic sportiv, cu Constantin Damian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Primăvara sportivă cu Dacian Nastai. 17.35 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Universal Band. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat- Sebi Borlaştean. 22.30 Ne cheamă natura 23.30 Ştiri

După angajaţii Casei Judeţene de Pensii, şi cei de la ITM protestează

Scris de Matei Larisa, 12 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Protest la Casa de Pensii

Protest la Casa de Pensii

Angajaţii Casei Judeţene de Pensii au ieşit şi în cursul dimineţii de marţi, 12 decembrie, în faţa instituţiei, pentru un alt protest spontan.

Motivaţia lor pentru a organiza al doilea  protest a venit ca urmare a răspunsului primit din partea preşedintelui Casei Naţionale de Pensii Publice, Robert Stănescu.

Protest ITM Satu Mare

Protest ITM Satu Mare

Salariaţii Ispectoratului Teritorial de Muncă au protestat şi ei în marţi dimineaţă, nemulţumiţi fiind tot de actul legislativ prin care se presupunea că salariile funcţionarilor publici din cadrul instituţiilor vor fi egalizate. Aceştia se compară cu bugetarii din structuri precum Direcţia de Sănătate Publică, Direcţia Sanitar Veterniară şi pentru Siguranţa Alimentelor dar şi cei de la ANAF. Mai mult de atât, tot angajaţii spun că au lefurile mai mici chiar şi decât cei de la Casa de Pensii.

Mai multe detalii puteţi citi în ediţia tipărită a cotidianului Informaţia Zilei din 13 decembrie

 

Abonează-te acum Online!
  1. Cetăţeanul turmentat a spus: 12 decembrie 2017, ora 14:46

    Eventual, ar putea să îşi lase posturile şi să se angajeze la Draxlmaier, dacă sunt chiar atât de nemulţumiţi. Deasemenea, şi munca în strănătate e o soluţie.

  2. Tasnadean a spus: 12 decembrie 2017, ora 12:22

    Nici nu merita mai mare salariu.Calculeaza aiurea pensiile. Enorm de multe greseli fac in calcularea pensiilor. Cine i controleaza?Cine sufera?Oamenii care au muncit 40 de ani si se aleg cu o pensie mizerabila calculata eronat de ei.Nu mai vorbesc de modul cum se adreseaza,de parca ar da din buzunarul lor pensia aia de doi lei.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.