16.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitați: Emil Șuhani, Radu Panait, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 04.00 Jazz-ul românesc din SUA la Satu Mare invitat – Alexandru Șipa. 05.00 Info Magazin cu Adriana Mureșan. Titlul emisiuni: Arta modernă. 06.00 Ne cheamă natura cu Ioana Zaharia. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitați: Emil Șuhani, Radu Panait, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 10.00 Religie cu Mihaela Ghiță. Titlul emisiuni: Comunicarea dintre adolescenți și părinți. 11.00 În Slujba Comunității cu Mihai Sălceanu, invitat: Rodica Borlan. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitat: Ciprian Costea. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 14.40 Dezbatere Electorală cu Stela Cădar, invitați: Emil Șuhani, Radu Panait, Claudiu Ținca. Titlul emisiunii: Președintele Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Georgiana Marina. 17.30 Educație Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni: Transportul ecologic, gestiunea deșeurilor, în vizorul autorităților de mediu. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

Duminică, “Mers sportiv în orașul tău” ajunge la Carei

Scris de Eva Laczko, 04 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

După cum am mai menționat în paginile cotidianului nostru, „Mers sportiv în orașul tău”, o acțiune care se bucură de mare popularitate în râdurile sătmărenilor a depășit granițele municipiului nostru, extinzându-se și spre alte localități din județ.

După reușita de la Negrești Oaș, unde acțiunea a întrunit zeci de voluntari și peste 150 de negreșteni dornici de un pic de sport în are liber, de a întâlni oameni cu aceleași pasiuni și de a face un pas nou pentru sănătatea lor, acum organizatorii: Asociația Cutezătorii Munților îi vor invita la un mers sportiv și pe careieni. Beatrix Pușa Câmpan, membru fondator al Asociației Cutezătorii Munților, în cadrul unei emisiuni Audiențe în direct, transmisă de Informația TV, ne-a relatat că organizatorii au fost invitați deja și la Ardud cu această acțiune, căci, după cum se vede, există și acolo mulți localnici dornici de mișcare.

În municipiul Carei „Mersul sportiv în orașul tău” va avea loc duminică, 6 octombrie, fiind așteptați cu mult drag toți cei care doresc să facă un pas (sau mai mulți) pentru sănătatea lor. Startul se va da la ora 17.00, din centrul municipiului Carei (Calea 25 Octombrie).

Mersul sportiv este un mers activ, conștient, rapid dar fără alergare, în care talpa piciorului se rulează pe sol integral, de la călcâi până la vârful degetului mare. El aduce numeroase beneficii organismului și sufletului: sănătate, energie, vitalitate și chef de toate. Este un antrenament de tip cardio, de intensitate sub medie, recomandat pentru toate vârstele.

Premiile pe care organizatorii le oferă prin tombolă sunt încă un beneficiu care vă va putea încuraja să continuați cu mișcarea și sportul.

Nu aveți nevoie de un echipament special, este indicat să aveți doar o ținută lejeră, tip sport și foarte important: încălțăminte comode.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.