17.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 01.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.00 Cultură, Hajduszoboszlo vacante de vis. 03.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Dispariţie sau crimă 2. 04.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu. 05.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold. 08.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Gergely Csaba, Tillinger Ştefan. Titlul emisiuni: Pictura – O stare a sufletului. (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Simona Niste. 09.30 Sănătate frumuseţe stil, cu Ioana Vladimirescu. 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Tiberiu Vălean. Titlul emisiunii: Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pe noi. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Radu Ulmeanu. Augustin Iştoc. Titlul emisiunii: Cine este vinovat de violenţele de la mitingul Diasporei. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Marius Gînţă. Titlul emisiuni: Marius Gînţă – rapor la 8760 de zile . 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, La Poessis a avut loc Forumul Economic Invest. 16.40 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blajan. Titlul emisiunii: Popicari de la CSM încep un nou sezon. 18.30 Audienţe în direct (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Elena Veturia Chelariu.

Update: Triplu asasinat la Apa. Soţii Rentea au fost omorâţi în propria casă

Scris de Stela Cădar, 24 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Crima odioasa la Apa

Crima odioasa la Apa

Update: sâmbata, 25 noiembrie, ora 11:00.  Specialişti din cadrul Institutului de Criminalistică şi Direcţia de Investigaţii Criminale din Bucureşti au venit în sprijinul poliţiştilor sătmăreni. Toată noaptea de vineri spre sâmbătă, două echipaje de poliţie au supravegheat gospodăria în care a fost comis măcelul. Oamenii legii au încercat să conserve cât mai bine urmele. 

Printre suspecţi se numara şi un bărbat de 45 de ani din localitate. Iniţial s-a crezut că este dispărut de la domiciliu, dar a fost găsit iar la această oră este la IPJ Satu Mare.

Poliţiştii acţionează pe mai multe piste, iar acum se efectuează autopsia celor trei victime. Sunt mai mulţi suspecţi şi mai multe piste. Printre suspecţi se numără şi apropiaţi ai victimelor. 

Ministrul de Interne, Carmen Dan a declarat pentru Antena 3 că poliţiştii “au piste bune” şi că i-a solicitat şefului Poliţiei Române să aloce toate resursele necesare pentru prinderea autorului sau autorilor. “ Ce pot să vă asigur este că poliţiştii au piste bune, în acest moment lucrează. Mai mult decât atât, i-am cerut inspectorului general al Poliţiei Române să aloce toate resursele necesare pentru a contribui substanţial la a ajunge la acest deznodământ pe care ni-l dorim, la a prinde autorul/autorii. ” a declarat ministrul.

ora 14:20 Autorii  şi-au ucis victimele cu o cruzime de nedescris. Din primele verificări rezultă că triplul asasinat a fost comis joi, între orele 19 şi 21. Cert este că soţii Rentea au fost omorâţi când s-au întors acasă. Pe Gheorghe Rentea l-au omorât la garaj, lângă autoturism, iar pe soţia lui Niculina la intrarea în casă.

Amândoi au fost loviţi de mai multe ori în cap cu un corp contondent. Mama Niculinei a fost omorâtă în bucătărie. Deocamdată nu se cunoaşte mobilul crimei, în schimb de la locul faptei au fost prelevate mai multe urme.

Update:ora 11:15 Gheorghe Rentea (59 ani), Niculina Rentea (56 ani) şi Viorica Apan în vârstă de aproximativ 80 de ani au fost găsiţi morţi.  Se pare că cei trei au fost omorâţi joi seara. Autorii ar fi intrat peste bătrână în casă, iar când soţii Rentea s-au întors acasă iar fi surprins pe criminali. Bătrâna a fost găsită moartă în bucătărie, iar soţii Rentea lângă maşină. Toţi prezintă urme de violenţă.

ora 10:30. Intre timp anchetatorii au găsit-o moartă şi pe mama doamnei Rentea. Aşadar este vorba de un triplu asasinat.

 

Este cea mai odioasa crima din istoria judetului. Vecinii sunt socati

Este cea mai odioasa crima din istoria judetului. Vecinii sunt socati

Dublu asasinat la Apa. În noaptea de 23 spre 24 noiembrie, soţii Rentea din Apa au fost omorâţi în propria locuinţă. 

La această oră, poliţiştii coordonaţi de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare efectuează cercetări la faţa locului. Potrivit localnicilor, cei doi soţi au fost găsiţi moţi în casă. Cadavrele prezintă urme de violenţă. Localnicii susţin că au lovituri în zona capului.

Mai multe în ediţia tipărită din „Informaţia Zilei” – 25 noiembrie 2017, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
 1. dgsdfgs a spus: 01 decembrie 2017, ora 15:21

  l-au prins „baschetbalistii” :)

 2. ado a spus: 27 noiembrie 2017, ora 12:45

  Sper ca nu se va repeta cazul actritei,cu autor necunoscut.

 3. Eu a spus: 27 noiembrie 2017, ora 02:40

  La crima asta oribila este imposibil sa fii participat doar un singur criminal. Cu siguranta a fost ceva premeditat si nu m-ar mira daca nu doamna care lucra la Finante sa fi fost tinta. Poate ca a descoperit ceva nereguli si a trebuit sa i se inchida gura pt totdeauna. Sper doar ca acei criminali sa fie prinsi cit mai repede,si sa nu fie pedepsit unul inocent.

 4. adi a spus: 26 noiembrie 2017, ora 09:14

  Sa speram ca acum ca au inervenit si cei de la Bucuresti se va gasi faptasul, nu ca in cazul regretatei actrite omorate pe malul Somesului. Criminalistii satmareni ( nu toti) se pricep la orice altceva comenteaza sportul (baschetul pe facebook) si mai putin la meseria lor. Pact de aceasta familie. Dumnezeu sa-i aiba in paza lui!

 5. erogirg a spus: 25 noiembrie 2017, ora 17:23

  asteptam ancheta Pistruiata

 6. vasile a spus: 25 noiembrie 2017, ora 12:06

  Tot satul e îngrozit, în stare de şoc! Este tragic ce s-a întâmplat! Au fost nişte oameni foarte harnici, buni, respectaţi. Ce moarte cumplită! Bunul Dumnezeu să-i odihnească în pace iar familiei să-i dea multă multă putere căci durerea este groaznică!

 7. anonim a spus: 25 noiembrie 2017, ora 11:15

  Pedeapsa cu moartea ar fi cea mai blanda pedeapsa,pentru ca presupunem ca avem justitie si va lua pedeapsa inchiderii pe viata motiv pt. care viata lui oricum e dusa, iara sal tinem pe banii cotribuabililor un om care face asemenea fapte semenilor toata viata nu mi se pare normal gandinduma ca multi batrani nu au pensie cat cheltuim pe un rahat dinasta sal tinem acolo degeaba…………

 8. Bridge a spus: 25 noiembrie 2017, ora 10:07

  Numai să-i prindă….

 9. Tin a spus: 24 noiembrie 2017, ora 20:42

  Si pedeapsa cu moartea ar fi prea putin pentru acesti monstri.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.