10.10.2019 00.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Paula Gabor, Mihai Paşolea . Titlul emisiunii: Ce modificări ale codului rutier au intrat recent în vigoare? (reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Rolul asociaţiei cazacilor şi obiectivelele sale în România. 05.00 O partidă de pescuit 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ionela Toma. 11.00 Ne cheamă Natura cu Ioana Zaharia. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Mihai Sălceanu, invitat: Paula Gabor, Mihai Paşolea . Titlul emisiunii: Ce modificări ale codului rutier au intrat recent în vigoare? (reluare) 14.40 Dezbatere electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Dan Burulea, Adelin Ghiarfaş, Otto Nagy, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: PNL vrea un guvern cu 15-16 ministere. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.30 Panoramic Sportiv cu Constantin Demian, invitat: Cosmin Iuhas. Titlul emisiuni: Despre fotbalul sătmărean cu antrenoul Cosmin Iuhas. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Anxeitatea cauze şi tratament. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere electorală , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Drumul dintre Satu Mare şi Homoroade devine tot mai greu circulabil

Scris de Ioan Aniţaş, 23 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Este în creştere numărul persoanelor care trec pe la redacţie sau dau telefoane pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de precaritatea drumului judeţean care asigură comunicarea dintre Satu Mare şi comuna Homoroade. Iată ce ne-a spus Gheorghe I.:

“Devine de nesuportat modul în care administraţia judeţeană se preocupă de reabilitarea drumului dintre Satu Mare şi comuna Homoroade. Au început lucrările, după care pe vreme de vară, pe timp uscat, oamenii care locuiesc în satele de pe întreg traseul s-au sufocat de praful ridicat de maşini. Nu mai putem suporta nici noi, cei care circulăm doar la sfârşit de săptămână, cu atât mai puţin cei care au drumuri zilnic de făcut pe această porţiune de drum judeţean. Nu văd terminarea lucrărilor în timp util. Din câte am auzit, firma constructoare a intrat în faliment, fiind retrase şi puţinele utilaje care au fost la muncă sporadic. Chiar nu ştim cui să ne adresăm. Ştim sigur că este vorba despre un drum judeţean, care a fost predat executantului pentru perioada realizării investiţiei. Cum firma este în faliment, chiar este greu de ştiut cui aparţine drumul, cine ar avea obligaţia să asigure condiţii minim decente de circulaţie până la finalizarea investiţiei. Domnilor de la Consiliul Judeţean, vă rugăm să vă implicaţi pentru rezolvarea acestei probleme care afectează un număr considerabil de locuitori din satele de pe acest traseu.”

Abonează-te acum Online!
  1. coco a spus: 24 mai 2019, ora 16:09

    Nu-i adevarat drumul e foarte bun tocmai a bagat PSD -ul 118 mil.de euro si e ca oglinda Uitati-va va rog mai atent cu lupa sau cu microscopul .Nu vedeti ????aolo atunci iar s-au furat euroii .Doamne psd-ule dar iarasi…

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.