00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 01.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 02.15 Ne Cheamă Natura 03.30 Concert de jazz la Satu Mare 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 09.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 09.30 Religie cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcel Malanca, Nicolae Pop, Adriana Huja. Titlul emisiuni: Activităţi dedicate satului românesc în Protopopiatul Ortodox Oaş. 10.30 Tabără de creaţie la Ocoliş 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 14.50 Teleshopping 15.10 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 16.10 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Maria Pop. Titlul emisiunii: Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm? 18.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (reluare) 23.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Rafaelo Varga. 16.07.2019

Drumul dintre Satu Mare şi Homoroade devine tot mai greu circulabil

Scris de Ioan Aniţaş, 23 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Este în creştere numărul persoanelor care trec pe la redacţie sau dau telefoane pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de precaritatea drumului judeţean care asigură comunicarea dintre Satu Mare şi comuna Homoroade. Iată ce ne-a spus Gheorghe I.:

“Devine de nesuportat modul în care administraţia judeţeană se preocupă de reabilitarea drumului dintre Satu Mare şi comuna Homoroade. Au început lucrările, după care pe vreme de vară, pe timp uscat, oamenii care locuiesc în satele de pe întreg traseul s-au sufocat de praful ridicat de maşini. Nu mai putem suporta nici noi, cei care circulăm doar la sfârşit de săptămână, cu atât mai puţin cei care au drumuri zilnic de făcut pe această porţiune de drum judeţean. Nu văd terminarea lucrărilor în timp util. Din câte am auzit, firma constructoare a intrat în faliment, fiind retrase şi puţinele utilaje care au fost la muncă sporadic. Chiar nu ştim cui să ne adresăm. Ştim sigur că este vorba despre un drum judeţean, care a fost predat executantului pentru perioada realizării investiţiei. Cum firma este în faliment, chiar este greu de ştiut cui aparţine drumul, cine ar avea obligaţia să asigure condiţii minim decente de circulaţie până la finalizarea investiţiei. Domnilor de la Consiliul Judeţean, vă rugăm să vă implicaţi pentru rezolvarea acestei probleme care afectează un număr considerabil de locuitori din satele de pe acest traseu.”

Abonează-te acum Online!
  1. coco a spus: 24 mai 2019, ora 16:09

    Nu-i adevarat drumul e foarte bun tocmai a bagat PSD -ul 118 mil.de euro si e ca oglinda Uitati-va va rog mai atent cu lupa sau cu microscopul .Nu vedeti ????aolo atunci iar s-au furat euroii .Doamne psd-ule dar iarasi…

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.