Drumul care leagă Săcăşeni de Chegea este groaznic | Informaţia Zilei

Drumul care leagă Săcăşeni de Chegea este groaznic

Despre drumul care leagă localităţile Săcăşeni şi Chegea am mai scris în trecut. Dar pe zi ce trece devine mai prost, iar reclamaţiile continuă să vină pe adresa redacţiei. E clar, nu s-a făcut nimic de foarte mult timp, iar localnicii au toate motivele să se plângă. 

”Am oprit maşina să fac câteva poze pentru a vi le trimite. Drumul este tot mai groaznic, iar din cauza lui suferă maşinile noastre. N-ar fi nicio problemă dacă autorităţile ne-ar repara maşinile. Dar nu poate fi vorba de aşa ceva. Totuşi, ar putea fi alocaţi bani pentru lucrări de reparaţie. Chiar ne-ar face viaţa mai uşoară. Sau ce se aşteaptă? Să nu mai putem merge, ori ieşi deloc din Chegea”, spune M. Aurel.

Abonează-te acum Online!
  1. suporter adevarat a spus: 29 iulie 2019, ora 17:51

    dar si cel de la supur la cehu silvaniei e groaznic pe aceste drumuri nu trece nici un stab mare de la judet? sa vada starea lor sau numai in campanie electorala si atunci doar pe unde e bun drumul

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517