Drumul care leagă Chegea de Săcăşeni devine tot mai rău | Informaţia Zilei

Drumul care leagă Chegea de Săcăşeni devine tot mai rău

Un cititor al cotidianului nostru din Tăşnad ne-a contactat zilele trecute la redacţie cu o problemă legată de drumul care leagă satul Chegea de comuna Săcăşeni. Sigur, este vorba de starea proastă a acestui drum.

“Locuiesc în Tăşnad, dar săptămânal merg în satul Chegea, acolo unde m-am născut. Şi săptămânal sunt nevoit să ocolesc gropile de pe strada care leagă Chegea de Săcăşeni. Drumul este din ce în ce mai rău, iar maşina mea suferă de fiecare dată pentru că este imposibil să treci pe acolo fără să intri măcar într-o groapă. Prin intermediul cotidianului Informaţia Zilei doresc să rog autorităţile locale, primăria Săcăşeni, ori Consiliul Judeţean Satu Mare să facă ceva, să nu uite că şi noi trăim în acest judeţ. Nu este nevoie de multă muncă, poate câteva plombări, puţin asfalt”, ne-a spus Gheorghe S.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517