Drum de coşmar între Baba Novac şi Ardud | Informaţia Zilei

Drum de coşmar între Baba Novac şi Ardud

Scris de Matei Larisa, 10 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Până acum judeţul Satu Mare a fost ferit de fenomene meteo extreme, iar iarna s-a arătat a fi una blândă până în momentul de faţă, unele drumuri din judeţ le dau de bătăi localnicilor.

Un cititor al cotidianului Informaţia Zilei ne-a transmis faptul că drumul care face legătura între Baba Novac şi Ardud este într-o stare cel puţin deplorabilă de la zăpada care a căzut în urmă cu doar câteva zile.

”De la prima zăpadă căzută în 2020 drumul nu a fost curăţat absolut deloc. Drumul este ca sticla, maşinile traversează foarte greu din cauza alunecării, este un real pericol de accident. Ar fi trebuit să cureţe sau măcar să arunce cu sare, antiderapant, orice ar fi putut evita ca drumul să ajungă atât de îngheţat. Aşa să vă gândiţi că inclusiv ambulanţa a rămas efectiv împotmolită pe acest drum acum câteva zile. Este inadmisibil”, ne-a transmis acesta.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517