Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 03.33 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Emil Palincaş. Titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 05.28 Restauratorii de muzeu 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Agnes Diaconu. Titlul emisiunii: Tratamentul fără interferon accesibil pacienţilor cu hepatita C 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni dedicate Zilei Europene a Parcurilor şi Zilei Mondiale a Mediului 10.25 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Susţin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.45 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Adina Ciutan. Titlul emisiunii: De ce nu au îndemânări de redactare absolvenţii de liceu? 14.28 Teleshopping 14.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente. Titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, o atracţie pentru turişti 17.55 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Cristian Popa. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad a început pregătirile cu un nou antrenor 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Vasile Fănăţan. Titlul emisiunii: Satu Mare, un oraş poluat? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Pfau Sălăgeanu. Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cu fericirea la psiholog 23.30 Ştiri

DRÄXLMAIER Satu Mare susţine Serviciul Judeţean de Ambulanţă Satu Mare

Scris de I. Z., 15 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Draxlmaier a donat un manechin

Draxlmaier a donat un manechin

DRÄXLMAIER Satu Mare a contribuit la achiziţionarea unui Manechin complet ALS MegaCode Kelly Advanced cu dispozitiv de simulare a funcţiilor vitale pentru Serviciul de Ambulanţă Judeţean Satu Mare.

Manechinul ajută angajaţii Ambulanţei să se antreneze şi să fie pregătiţi pentru a interveni în numeroase situaţii critice, în care se pot afla pacienţii. 

Noul dispozitiv a fost predat Ambulanţei

Noul dispozitiv a ajuns în Satu Mare şi a fost predat Serviciului de Ambulanţă, eveniment la care au participat inclusiv reprezentanţi ai managementului companiei DRÄXLMAIER.

”Dorim mereu să susţinem proiecte care vin în ajutorul comunităţii. A sprijini un serviciu atât de important precum Ambulanţa este o deosebită onoare. Medicii şi asistenţii sunt zilnic în situaţia de a salva vieţi, iar pregătirea lor profesională este vitală. Tocmai de aceea considerăm susţinerea dezvoltării lor profesionale ca obiectiv de interes general pentru întreaga comunitate”, a declarat Iuliu Cadar, Director General al DRÄXLMAIER Satu Mare.

În cadrul evenimentului de predare a avut loc o sesiune de training susţinută de  Ing. Mihai Pătrulescu, care le-a prezentat colegilor din echipa medicală modul de utilizare a noului dispozitiv.

”Acest manechin oferă Serviciului de Ambulanţă Judeţeană Satu Mare o soluţie mobilă şi durabilă, care satisface nevoile de formare a personalului operativ în urgenţele prespital şi totodată permite evaluarea obiectivă a nivelului de pregătire şi stabilirea unor programe de pregătire aplicate, obiectivul final fiind creşterea calităţii actului medical. Pe acest tip de manechin se pot efectua manevre de bază utile atât personalului specializat cât şi celui nespecializat. Manechinul Laerdal Megacode Kelly este un dispozitiv ce oferă instrucţiuni şi feedback salvatorului în timpul manevrelor de resuscitare, ceea ce înseamnă că salvatorul îşi poate da seama imediat dacă a procedat corect”, a explicat Gabriela Opriş, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Satu Mare.

În perioada următoare va fi formată o echipă de training bine pregătită care se va deplasa şi la substaţiile din Carei, Tăşnad şi Negreşti-Oaş pentru a instrui personalul medical de acolo. Manechinul va sta la dispoziţia medicilor şi asistenţilor din Satu Mare pentru a exersa pe acesta diverse manevre şi tehnici.

Aceste sesiuni de training îi vor ajuta pe reprezentanţii Ambulanţei să fie şi mai bine pregătiţi pentru a le oferi pacienţilor din regiune îngrijirea de care au nevoie.

***

DRÄXLMAIER Group este un furnizor de componente auto de talie internaţională cu sediul central în Germania, având peste 60 de locaţii în mai mult de 20 de ţări. Compania are, în prezent, aproximativ 60.000 de angajaţi în întreaga lume. Datorită muncii şi capacităţii lor de inovare, DRÄXLMAIER Group a ajuns lider în domeniul tehnologic pentru segmentul premium de automobile.

Inventatorul cablajului specific fiecărui client, DRÄXLMAIER Group a patentat inovaţii în domeniul sistemelor de condus convenţionale şi alternative, precum şi în domeniul componentelor electrice şi electronice. Printre acestea se numără sistemele de cablaj şi cele de baterii de înaltă tensiune. Ca lider de piaţă în crearea interioarelor pentru automobilele premium, DRÄXLMAIER Group furnizează console centrale, borduri şi uşi, precum şi module de cockpit. În 2016, DRÄXLMAIER Group a realizat o cifră de afaceri de 3,7 miliarde de euro.

Printre clienţii noştri se numără Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche şi Volkswagen.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.