10.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Lorand Turos, Romeo Nicoară, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Război în coaliţia PSD-ALDE? (reluare) 01.35 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 02.35 Cultură, Samfest jazz. 04.45 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste . 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Lorand Turos, Romeo Nicoară, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Război în coaliţia PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.30 Teleshopping 14.50 Cultură, cu Vera Pop,invitat:Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 15.15 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 16.00 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 17.00 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Dacian Nastai a devenit antrenor cu licenţă pro. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest.

DRÄXLMAIER Satu Mare susţine Serviciul Judeţean de Ambulanţă Satu Mare

Scris de I. Z., 15 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Draxlmaier a donat un manechin

Draxlmaier a donat un manechin

DRÄXLMAIER Satu Mare a contribuit la achiziţionarea unui Manechin complet ALS MegaCode Kelly Advanced cu dispozitiv de simulare a funcţiilor vitale pentru Serviciul de Ambulanţă Judeţean Satu Mare.

Manechinul ajută angajaţii Ambulanţei să se antreneze şi să fie pregătiţi pentru a interveni în numeroase situaţii critice, în care se pot afla pacienţii. 

Noul dispozitiv a fost predat Ambulanţei

Noul dispozitiv a ajuns în Satu Mare şi a fost predat Serviciului de Ambulanţă, eveniment la care au participat inclusiv reprezentanţi ai managementului companiei DRÄXLMAIER.

”Dorim mereu să susţinem proiecte care vin în ajutorul comunităţii. A sprijini un serviciu atât de important precum Ambulanţa este o deosebită onoare. Medicii şi asistenţii sunt zilnic în situaţia de a salva vieţi, iar pregătirea lor profesională este vitală. Tocmai de aceea considerăm susţinerea dezvoltării lor profesionale ca obiectiv de interes general pentru întreaga comunitate”, a declarat Iuliu Cadar, Director General al DRÄXLMAIER Satu Mare.

În cadrul evenimentului de predare a avut loc o sesiune de training susţinută de  Ing. Mihai Pătrulescu, care le-a prezentat colegilor din echipa medicală modul de utilizare a noului dispozitiv.

”Acest manechin oferă Serviciului de Ambulanţă Judeţeană Satu Mare o soluţie mobilă şi durabilă, care satisface nevoile de formare a personalului operativ în urgenţele prespital şi totodată permite evaluarea obiectivă a nivelului de pregătire şi stabilirea unor programe de pregătire aplicate, obiectivul final fiind creşterea calităţii actului medical. Pe acest tip de manechin se pot efectua manevre de bază utile atât personalului specializat cât şi celui nespecializat. Manechinul Laerdal Megacode Kelly este un dispozitiv ce oferă instrucţiuni şi feedback salvatorului în timpul manevrelor de resuscitare, ceea ce înseamnă că salvatorul îşi poate da seama imediat dacă a procedat corect”, a explicat Gabriela Opriş, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Satu Mare.

În perioada următoare va fi formată o echipă de training bine pregătită care se va deplasa şi la substaţiile din Carei, Tăşnad şi Negreşti-Oaş pentru a instrui personalul medical de acolo. Manechinul va sta la dispoziţia medicilor şi asistenţilor din Satu Mare pentru a exersa pe acesta diverse manevre şi tehnici.

Aceste sesiuni de training îi vor ajuta pe reprezentanţii Ambulanţei să fie şi mai bine pregătiţi pentru a le oferi pacienţilor din regiune îngrijirea de care au nevoie.

***

DRÄXLMAIER Group este un furnizor de componente auto de talie internaţională cu sediul central în Germania, având peste 60 de locaţii în mai mult de 20 de ţări. Compania are, în prezent, aproximativ 60.000 de angajaţi în întreaga lume. Datorită muncii şi capacităţii lor de inovare, DRÄXLMAIER Group a ajuns lider în domeniul tehnologic pentru segmentul premium de automobile.

Inventatorul cablajului specific fiecărui client, DRÄXLMAIER Group a patentat inovaţii în domeniul sistemelor de condus convenţionale şi alternative, precum şi în domeniul componentelor electrice şi electronice. Printre acestea se numără sistemele de cablaj şi cele de baterii de înaltă tensiune. Ca lider de piaţă în crearea interioarelor pentru automobilele premium, DRÄXLMAIER Group furnizează console centrale, borduri şi uşi, precum şi module de cockpit. În 2016, DRÄXLMAIER Group a realizat o cifră de afaceri de 3,7 miliarde de euro.

Printre clienţii noştri se numără Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche şi Volkswagen.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.