Dragnea vrea noi Coduri Penale şi atacă din nou DNA şi "statul paralel" | Informaţia Zilei

Dragnea vrea noi Coduri Penale şi atacă din nou DNA şi “statul paralel”

Scris de Vasile Andreica, 29 decembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, afirmă că trebuie să intre în vigoare Codurile Penale, „cât mai repede”. „Eu cred că domnul ministru Tudorel Toader într-o perioadă rezonabilă trebuie să le prezinte primului ministru pentru a fi adoptate prin ordonanţă, că bâlciul ăsta în care atacăm întruna şi virgula la Curtea Constituţională, doar-doar întârzie, nu poate continua la nesfârşit”, spune Dragnea.

El afirmă că speranţa ca sistemul de justiţie „să devină unul sănătos” nu poate fi mai devreme de 2024. „Şi acuma cred că sunt judecători cărora în continuare le este frică de SRI, în continuare le este frică de DNA, cu toate că nu mai sunt anchetaţi de DNA, ar trebui să fie anchetaţi de secţia specială pe care au încercat şi încearcă în continuare să o blocheze cu disperare”, susţine Dragnea.

Preşedintele PSD a spus, joi seară, că speră că va reuşi destructurarea „statului paralel”, despre care a afirmat că nu este condus de Klaus Iohannis, acesta fiind „doar o păpuşă”, „un beneficiar”. „Este această grupare de oameni, acuma se pare că cel mai influent în această grupare e Pahonţu, el având deja experienţa trecută când a crescut sub Traian Băsescu”, a susţinut Dragnea.

El a susţinut că sintagma folosită de Laura Codruţa Kovesi „Noi suntem DNA” s-ar traduce prin „noi suntem deasupra legii”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345