Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Felicia Hrihorişan, Alina Perşa. Titlul emisiunii: Partea întunecată a internetului (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ioan Leitner, Valeriu Bancea, Gabriel Zetea. Titlul emisiunii: Cum va arăta cabinetul Dăncilă? (reluare) 02.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. Titlul emisiunii: Crime comise între membrii ai familiei 03.33 Nicolae Mureşan, un veteran al festivalului Oţeloaia 04.34 Caii sătmăreni de performanţă 05.10 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Concursul Viaţă pentru mediu la final 05.52 Info studio, cu Eva Laczko, invitaţi Tiberiu Koczinger, Dohi Trepszker Zsofia. Titlul emisiunii: Sătmărenii şi Raza Speranţei de 15 ani alături de copiii suferinzi de boli maligne 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Tiberiu Vălean, Marinela Gliga. Titlul emisiunii: Manifestări împotriva avortului la Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.32 Festivalul datinilor şi obiceiurilor de iarnă 10.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Cetăţenii chemaţi să se implice în săptămâna mobilităţii europene 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Ioan Leitner, Valeriu Bancea, Gabriel Zetea. Titlul emisiunii: Cum va arăta cabinetul Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.32 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Vasile Blaga. Titlul emisiunii: Relaţia dintre medicul de familie şi pacient 14.08 Teleshopping 14.25 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Florin Turcu, Horia Macarie. Titlul emisiunii: Planurile Asociaţiei Judeţene de Atletism Satu Mare 15.25 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Radu Iancu. Titlul emisiunii: Putere economică în creştere la Medieşu Aurit 16.25 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Romeo Nicoarăraport la 7.670 de zile 17.32 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Dorle Ghiriti, Paula Fedorca. Titlul emisiunii: Orientarea şcolară pentru elevii din ciclu gimnazial 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină,invitat Ionuţ Bujor. Titlul emisiunii: Mai aveţi curajul să circulaţi cu autobusele vechi ale Transurbanului? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Gaz Metan Mediaş 22.30 Concert Youth on Stage 23.30 Ştiri

Dragnea îi ia apărarea lui Tăriceanu, după ce atacul lui Iohannis

Scris de Mioara Maxim, 03 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Liderul PSD Liviu Dragnea i-a răspuns lui Klaus Iohannis, după ce preşedintele l-a atacat dur pe Călin Popescu Tăriceanu, despre care a zis că este obsedat de tema justiţiei, iar această obsesie a apărut după ce procurorii l-au deferit justiţiei. „În România nu există stat paralel sau canale subterane.”, a spus Iohannis joi.

 

„Domnul Tăriceanu, de câţiva ani de când lucrăm împreună, pot să spun că este foarte echilibrat, un om aşezat, cu nişte principii foarte sănătoase.

Sunt din ce în ce mai mulţi oameni care vorbesc de Statul paralel. De acolo de sus nu se vede, de aici de la noi de jos se vede. Probabil că de acolo, din nori, nu se vede, dar de aici se vede.”, a răspuns Liviu Dragnea, citat de stiripesurse.

 

Liderul PSD Liviu Dragnea a comentat şi declaraţiile recente ale lui Klaus Iohannis, care a solicitat coaliţiei de guvernare să renunţe la politica fiscală promovată, pe care a numit-o o ”ţopăială fiscală”, din care nu câştigă nimeni.

„Îmi asum faptul că n-am reuşit să fiu la televizor, când a fost conferinţa de presă, dar am citit ulterior. Eu nu am văzut-o ca pe o critică. Am văzut-o ca pe o încercare de a prezenta o analiză, spunând ulterior că nu există o analiză proprie. Nu există niciun motiv ca măsurile fiscale respective să nu se mai adopte. Absolut niciuna. Sunt măsuri care aduc numai bine. Am vorbit cu mediul de afaceri, am vorbit cu companii foarte mari, cu companii mici. Nu sunt bulversate din acest motiv.”, a spus Dragnea.

Întrebat cum comentează declaraţiile lui Iohannis potrivit cărora un român cu salariu mediu brut va câştiga 3 lei după marea „revoluţie fiscală”, Dragnea a spus: „Până acum ceva timp se vorbea că se pierde la salariu. Deci, dl preşedinte susţine măsurile noastre. Va creşte netul. Este o măsură care aduce beneficii. Angajatorul nu va plăti mai mult, salariatul nu va primi mai puţini bani.”

Cât despre „ţopăiala fiscal bugetară” denunţată de Iohannis, Dragnea a spus că „nu are limbajul colorat al preşedintelui”.

Abonează-te acum Online!
  1. Babacu a spus: 03 noiembrie 2017, ora 12:10

    Intre Iohannis si Tariceanu exista o „mica mare” diferenta: pe Iohannis l-au votat 6 milioane, pe Tariceanu cam de 10 ori mai putini.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.