19.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 01.30 Cultură, Fior de Zatmar 02.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiunii: Stadiul investiţiilor la Spitalul Judeţean Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.20 Teleshopping 14.45 Cultură, Samfest jazz. 17.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Talk Show cu Carol Erdos

Dragnea îi ia apărarea lui Tăriceanu, după ce atacul lui Iohannis

Scris de Mioara Maxim, 03 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Liderul PSD Liviu Dragnea i-a răspuns lui Klaus Iohannis, după ce preşedintele l-a atacat dur pe Călin Popescu Tăriceanu, despre care a zis că este obsedat de tema justiţiei, iar această obsesie a apărut după ce procurorii l-au deferit justiţiei. „În România nu există stat paralel sau canale subterane.”, a spus Iohannis joi.

 

„Domnul Tăriceanu, de câţiva ani de când lucrăm împreună, pot să spun că este foarte echilibrat, un om aşezat, cu nişte principii foarte sănătoase.

Sunt din ce în ce mai mulţi oameni care vorbesc de Statul paralel. De acolo de sus nu se vede, de aici de la noi de jos se vede. Probabil că de acolo, din nori, nu se vede, dar de aici se vede.”, a răspuns Liviu Dragnea, citat de stiripesurse.

 

Liderul PSD Liviu Dragnea a comentat şi declaraţiile recente ale lui Klaus Iohannis, care a solicitat coaliţiei de guvernare să renunţe la politica fiscală promovată, pe care a numit-o o ”ţopăială fiscală”, din care nu câştigă nimeni.

„Îmi asum faptul că n-am reuşit să fiu la televizor, când a fost conferinţa de presă, dar am citit ulterior. Eu nu am văzut-o ca pe o critică. Am văzut-o ca pe o încercare de a prezenta o analiză, spunând ulterior că nu există o analiză proprie. Nu există niciun motiv ca măsurile fiscale respective să nu se mai adopte. Absolut niciuna. Sunt măsuri care aduc numai bine. Am vorbit cu mediul de afaceri, am vorbit cu companii foarte mari, cu companii mici. Nu sunt bulversate din acest motiv.”, a spus Dragnea.

Întrebat cum comentează declaraţiile lui Iohannis potrivit cărora un român cu salariu mediu brut va câştiga 3 lei după marea „revoluţie fiscală”, Dragnea a spus: „Până acum ceva timp se vorbea că se pierde la salariu. Deci, dl preşedinte susţine măsurile noastre. Va creşte netul. Este o măsură care aduce beneficii. Angajatorul nu va plăti mai mult, salariatul nu va primi mai puţini bani.”

Cât despre „ţopăiala fiscal bugetară” denunţată de Iohannis, Dragnea a spus că „nu are limbajul colorat al preşedintelui”.

Abonează-te acum Online!
  1. Babacu a spus: 03 noiembrie 2017, ora 12:10

    Intre Iohannis si Tariceanu exista o „mica mare” diferenta: pe Iohannis l-au votat 6 milioane, pe Tariceanu cam de 10 ori mai putini.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.