Dragnea, audiat în dosarul lui Zgonea | Informaţia Zilei

Dragnea, audiat în dosarul lui Zgonea

Scris de Vasile Andreica, 12 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost audiat joi ca martor, la Tribunalul Bucureşti, în dosarul în care fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, este acuzat de fapte de corupţie, Zgonea a părăsit sediul instanţei, refuzând să răspundă întrebărilor jurnaliştilor legate de dosar sau de prezenţa lui Liviu Dragnea în sala de judecată.

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor este judecat pentru trafic de influenţă, fiind acuzat că ar fi intervenit în favoarea angajării unei persoane într-o funcţie de conducere în Ministerul pentru Societatea Informaţională. Şedinţa s-a desfăşurat cu uşile închise, accesul publicului şi al presei nefiind permis. A fost adus din penitenciarul Rahova şi fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea, care are calitatea de martor în acest dosar.

Zgonea a refuzat să răspundă întrebărilor adresate de jurnalişti: “Nu mai sunt om politic”.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517