Dragnea anunţă un proiect de lege pentru interzicerea exportului de buşteni | Informaţia Zilei

Dragnea anunţă un proiect de lege pentru interzicerea exportului de buşteni

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat un proiect de lege privind interzicerea exportului de buşteni din România. Liderul social democraţilor spune că îl va depune săptămâna viitoare.

„Ca să stea mai liniştitit Iohannis, că ştiu că el avea legătură cu unii cu lemnele, am pregătit un proiect de lege pentru interzicerea exportului de buşteni din România, pe care cred că o să-l depunem săptămâna viitoare. Cine să vrea să exporte, să exporte lemn prelucrat pentru ca plus valoarea să rămână în România”, a spus Liviu Dragnea, citat de Mediafax.

Liderul social democraţiloa a mai afirmat că de când este preşedinte Iohannis nu a observat ce se întâmplă în România.

Abonează-te acum Online!
  1. anda a spus: 19 mai 2019, ora 08:45

    Bunul Dumnezeu sa va dea lumina cea adevarata. Mult succes pentru viitorul si sanatatea acestei tari de care trag toti strainii!

  2. suporter adevarat a spus: 17 mai 2019, ora 19:48

    interesant pana acum nimeni nu a facut nimic pt a stopa taierile din padurile romaniei si acuma sa trezit fix marele dragnea sa stopeze taierile vrajeala electorala de doi bani

  3. Dac Bulibas a spus: 17 mai 2019, ora 08:59

    Buna masura !. Ba chiar mai mult eu as interzice in totalitate taierea arborilor din padurile Romaniei cu exceptia celor bolnavi sau a unei cote de pana la 12 metri cub pe an proprietarilor de paduri pt. incalzire pe timp de iarna.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.