00.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Beniamin Urs, Adrian Ştef. Titlul emisiunii: Am intrat în ultima săptămână din această campanie electorală. (reluare) 02.00 Ne Cheamă Natura 03.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Marius Cionca. Titlul emisiunii: Pădurea şi fauna pe care o adăposteşte. 04.10 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 05.05 Cultură – Lansare de carte Nicolae Breban la Poesis. 06.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 06.30 Ştiri 07.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Beniamin Urs, Adrian Ştef. Titlul emisiunii: Am intrat în ultima săptămână din această campanie electorală. (reluare) 09.00 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu, invitat: Ciprian Crăciun. Titlul emisiuni: De ce are PSD cei mai buni candidaţi la alegerile europarlamentare?(reluare) 10.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitaţi: Camelia Iacob, Irina Tămăşan. 11.15 Teleshopping 11.30 Ştiri 12.00 Agenda publică (dezbatere electorală), cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Beniamin Urs, Adrian Ştef. Titlul emisiunii: Am intrat în ultima săptămână din această campanie electorală. (reluare) 14.00 Cultură 14.15 Teleshopping 14.30 Promovare Electorală, Preşedintele ALDE întâlnire cu alegători la Satu Mare.(reluare) 15.30 Portret de artist, invitat: Dumitru Iederan 16.20 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Szilagyi Ştefan. Titlul emisiunii: Fotbalul judeţean îşi decide în curând campioana sezonului 2018-2019. 17.15 Reportaj la Sâmbra Oilor 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat:Georgeta Pop. Titlul emisiunii: Accesul la tratament medical în străinătate. 18.30 Promovare Electorală, cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Promovare Electorală, Ludovic Orban a găsit la Satu Mare o organizaţie PNL puternică. (reluare) 23.30 Cultură – Performanţe istorice pentru învătământul sătmărean. 21.05.2019

Dragnea acceptă un prezidenţiabil PSD-ALDE

Scris de Vasile Andreica, 04 martie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Liderul social-democrat i-a atacat pe Klaus Iohannis şi “derbedeii securişti” care împiedică proiectele

Preşedintele PSD a făcut mai multe declaraţii într-un turneu prin filialele din Banat şi Oltenia. Liviu Dragnea a vorbit despre descentralizarea ţării şi situaţia de la Statul Major al Armatei, dar şi despre teme politice, dând astfel startul campaniei electorale a partidului său.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică, la Gorj, că nu a renunţat la proiectul care vizează descentralizarea, chiar dacă unii vor doar puterea de la Bucureşti, pentru ca autorităţile locale să stea „cu mâna întinsă”.

„PNDL e un proiect conceput de mine alături de Sevil Shhaideh. Programul dezvoltă comunităţile locale. Înseamnă uliţe asfaltate, alimentare cu apă, pieţe, baze sportive, bazine de înot. De ce îi deranjează pe ei? Dintr-un motiv foarte simplu. Pentru că vor ca oamenii să trăiască rău ca să sădească seminţele urii. (…) Nu vor putea simţi româneşte niciodată. (…) Numai nişte oameni care îşi urăsc poporul pot acţiona aşa”, a mai spus Dragnea.

Atac la Iohannis pe tema armatei

Liviu Dragnea a declarat că din cauza lui Klaus Iohannis ţara noastră nu are şef al Statului Major al Apărării, ceea ce este fără precedent într-un stat NATO. “De ce face asta? Ca să capete un nou mandat şi să scape de relele pe care le-a făcut. (…) Singurul partid care poate apăra interesele României, care se poate bate cu oricine pentru această ţară e PSD”, a declarat Liviu Dragnea la Târgu-Jiu.

“Derbedei securişti” prin ministere

Preşedintele PSD a declarat că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, trebuie să ştie că „mai sunt câţiva derbedei securişti prin ministere” din cauza cărora nu pot fi realizate proiectele. „Sunt rău pentru că vreau ca resursele să fie exploatate în beneficiul românilor? Dacă pentru asta sunt făcut rău, atunci asta este, sunt rău. (…) Nu v-aţi săturat să vedeţi această ţară abuzată? Atâta rău? Oameni care încearcă să împingă România către interesele celor care stau în spate şi căpuşează. Dacă credem că suntem români, patrioţi, stimaţi colegi, nu staţi. Eu îmi duc misiunea până la capăt”, a spus preşedintele PSD.

“România stă cu bani şi nu putem face lucrările. Avem curaj. Atunci să nu mai stăm după cei care nu vor să facă”, a mai declarat Liviu Dragnea.

Dragnea: Iohannis e mai toxic ca Băsescu

Liviu Dragnea a afirmat că nu a crezut că ţara noastră va fi condusă de un preşedinte “mai rău şi mai toxic ca Băsescu”, precizând că Klaus Iohannis nu A făcut nici măcar un singur lucru bun pentru România, în cei patru ani de mandat. “A dezbinat, a dezinformat instituţii europene, a minţit, a susţinut acest sistem ocult subteran, pentru că acel sistem l-a ajutat cu cele 40 de dosare penale, l-a ajutat cu casele luate de la statul român”, a completat preşedintele PSD. Dragnea l-a criticat pe şeful statului şi sâmbătă, când a participat la alegerile PSD Caraş-Severin, întrebându-se cum poate fi atât de fără suflet Klaus Iohannis şi să conteste bugetul la CCR, proiect în care e prevăzută creşterea alocaţiilor pentru copii. “Cum să fii, ce suflet să ai să blochezi bugetul României numai gândindu-te că 4 milioane de copii trebuiau să aibă de ieri alocaţia mărită? Cum poţi să fii atât de rău?”, a spus Liviu Dragnea, sâmbătă, la Reşiţa.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, la Gorj, că discuţia despre candidatul la prezidenţiale din partea PSD-ALDE va avea loc după alegerile europarlamentare.

“Le spun tuturor să îşi strângă bine curelele pentru că vreau să văd dacă îi ţin curelele pe toţi. Tot cred că adevărul e mai puternic decât minciuna”, a mai spus liderul PSD.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.