11.12.2019 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Pataki Csaba, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Guvernul Orban îşi asumă răspunderea pe 3 proiecte de legi.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Balog Sandor. Titlul emisiunii: Pădurea în timpul iernii. (reluare) 04.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitaţi: Izidor Bunea, Alina Bunea. 05.00 Cultură cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Sunetul sursă e energie. 06.00 Manifestări de Ziua Naţională a României la Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Pataki Csaba, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Guvernul Orban îşi asumă răspunderea pe 3 proiecte de legi.(reluare) 10.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Rodica Mereuţă. Titlul emisiunii: Vârstnici şi tineri împreună. 10.30 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii: Arta de a trăi fericit. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Balog Sandor. Titlul emisiunii: Pădurea în timpul iernii. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Crăciun, Pataki Csaba, Claudiu Ţinca. Titlul emisiunii: Guvernul Orban îşi asumă răspunderea pe 3 proiecte de legi.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Marta Cordea. 17.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu – program de colinde. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Dovlecei umpluţi

Ingrediente:

6 dovlecei, 800 g de piept de pui, sare, piper, o legatură de pătrunjel verde, busuioc, un ou, 100 g de orez, 500 g de roşii, 100 g de caşcaval, 3-4 linguri de ulei, o legatură de ceapă verde, 50 g de smântână.

Mod de preparare:

Se spală şi se curăţă dovleceii, se taie jumătăţi şi se scoate miezul. Se stropesc cu câteva picături de lămâie şi se presară cu sare, ca să nu-şi schimbe culoarea. Carnea de pui se dă prin maşina de tocat şi se prepară cu sare, piper, ceapă călită, verdeaţă tocată şi orezul ales şi spălat în câteva ape. Se pun toate într-un bol şi se amestecă cu oul câteva minute până se obţine o pastă bine legată. Dovleceii curăţaţi se umplu cu pasta de carne şi se pun într-un vas de iena, cu apă, sare şi ulei. Se lasă să fiarbă la foc potrivit. După ce s-au fiert, se pun roşiile zdrobite cu blenderul, busuiocul şi se bagă la cuptor. Înainte de a fi scoşi din cuptor, se presară caşcaval ras pe deasupra, se mai dă la cuptor să se rumenească şi se servesc cu smântână.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.