19.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 01.30 Cultură, Fior de Zatmar 02.40 Natura ne cheamă, cu Ioana Zaharia. 03.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Frei. Titlul emisiunii: Cooperativa şi avantajele ei pentru fermieri. 04.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ionela Toma. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Simona Niste. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiunii: Stadiul investiţiilor la Spitalul Judeţean Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.20 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ciprian Costea, Dan Burulea. Titlul emisiunii: Ce a discutat preşedintele cu premierul?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.20 Teleshopping 14.45 Cultură, Samfest jazz. 17.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Talk Show cu Carol Erdos

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier pe bulevardul Lucian Blaga

Scris de Stela Cădar, 19 octombrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier comis joi dimineaţa, pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare. Au fost implicate patru autoturisme.

„Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare au fost sesizaţi, în această dimineaţă, 19 octombrie a.c., despre producerea unui accident rutier soldat cu victime omeneşti pe bulevardul Lucian Blaga, în localitatea Satu Mare.

Din cercetările efectuate de poliţişti, la faţa locului, a reieşit faptul că un conducător auto, de 56 de ani, din Satu Mare, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism, condus din sens opus de către un bărbat, de 27 de ani, din localitatea Amaţi, intrând în coliziune cu acesta.

După coliziune ambele autoturisme au fost proiectate în alte două autovehicule. Astfel că a rezultat vătămarea gravă a unei femei, de 42 de ani, din localitatea Ardud şi rănirea uşoară a unei tinere, de 15 ani, din aceeaşi localitate, pasagere în unul dintre autovehiculele mai sus menţionate.

Toţi conducătorii auto implicaţi în evenimentul rutier au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.”se arată într-un comunicat de presă al IPJ Satu Mare.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.